4os ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ Αγών

Σας καλωσορίζουμε στη φόρμα εγγραφών του 4oυ ΚΡΕΚΟΝΙΑΝ Αγώνος, που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο των Εν Αττική Λαγκαδινών. Για την καλύτερη οργάνωση του αγώνα και για να προσφέρουμε στους δρομείς την καλύτερη φροντίδα, οι θέσεις συμμετοχής θα είναι μόνο 300.

Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ.Το μονοπάτι των μαστόρων») θα λάβει χώρα στις 10.15 το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη, στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων. Θα διεξαχθεί επί της ΕΟ Τριπόλεως-Πύργου (όλα άσφαλτος), πάνω στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων.

Ο αγώνας 15 χλμ.Η Αγιοδουδεια») θα λάβει χώρα στις 10.00 το πρωί της Κυριακής 20 Αυγούστου 2023 με σημείο εκκίνησης το γήπεδο στην Αγ. Παρασκευή Λαγκαδίων και τερματισμό το Μνημείο του Λαγκαδινού Κτίστη, στην είσοδο του οικισμού των Λαγκαδίων.Ταπρώτα 6 χλμ. θα διεξαχθούν επί της ΕΟ Τριπόλεως-Πύργου, τα επόμενα 6 χλμ. στο βουνό, πάνω ακριβώς από το χωριό, σε αγροτικό δρόμο ασφάλτου (εκ των οποίων 2 χλμ. χωματόδρομος), και τα υπόλοιπα 3χλμ. στο παλιό μονοπάτι των Λαγκαδινών μαστόρων. Θα υπάρχουν 4 σημεία υδροδοσίας.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν δρομείς ηλικίας άνω των 16 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό.

Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 3,5 ώρες. Πέραν του χρόνου αυτού, θα κινούνται στη διαδρομή με δική τους ευθύνη.

Για τη συμμετοχή σας στον αγώνα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επιλέξτε τον αγώνα που θέλετε (5 χλμ. «Το μονοπάτι των μαστόρων» ή 15 χλμ. («Η Αγιοδουδεια»).

1. Βασικό πακέτο συμμετοχής: 5 χλμ. .................................................................................................................................. 8 €

2. Βασικό πακέτο συμμετοχής 15 χλμ. .................................................................................................................................13 €

- Μετάλλιο
- Δίπλωμα συμμετοχής
- Υδροδοσία, τροφοδοσία (φρούτο)
- Υγειονομική κάλυψη αγώνα από την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων (Ο.ΔΙ.Κ.)
- Μικρές εκπλήξεις μέσα στο πακέτο του κάθε συμμετέχοντος
- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλους τους αγώνες

Βασικό πακέτο συμμετοχής + *τεχνική μπλούζα αγώνα: 5 χλμ. ........................................................................................................................8 € + 2 € = 10 €

Βασικό πακέτο συμμετοχής + *τεχνικήμπλούζααγώνα: 15 χλμ. ........................................................................................................................13 € + 2 € = 15 €

*Η τιμή (2 €) της τεχνικής μπλούζας του αγώνα αφορά αποκλειστικά το πακέτο του αγώνα.

Μετακίνηση δρομέων

Όσοι επιθυμούν μετακίνηση από την Αθήνα (τα σημεία αναχώρησης θα ανακοινωθούν αργότερα) προς Λαγκάδια Αρκαδίας και επιστροφή το απόγευμα της ίδιας μέρας θα χρειαστεί να το δηλώσουν στη φόρμα συμμετοχής, με επιπλέον κόστος 5 €.
Επειδή οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει ημερομηνίας υποβολής της φόρμας συμμετοχής στον αγώνα.

Πληρωμή συμμετοχής

Οι καταθέσεις του ποσού συμμετοχής-μετακίνησης του αγώνα μπορούν να γίνουν στην

Alpha Bank, Αρ. λογ. GR4201404150415002002004721

Προσοχή
Με αιτιολογία KREKONIAN και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος, αλλιώς δεν θα γίνεται ταυτοποίηση της εγγραφής.

Τα έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον συμμετέχοντα εξ ολοκλήρου.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής από όλους τους δρομείς θα γίνει σε 4 σημεία:
1. στο λεωφορείο για τον αγώνα σε όσους επιλέξουν τη μεταφορά τους με αυτό
2. στην πλατεία του χωριού
3. στην εκκίνηση του αγώνα αυστηρά μέχρι τις 9.00 π.μ. την ήμερα του αγώνα 20 Αυγούστου 2023
4. στα γραφεία του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών (θα ανακοινωθούν ημέρες και ώρες)

Τα παιδιά κάτω των 12 ετών συμμετέχουν δωρεάν στον αγώνα 5 χλμ. μόνο αν συνοδεύονται από ενήλικα που έχει δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα.

Στα 15 χλμ. δεν επιτρέπεταιη συμμετοχή κάτω των 16 ετών.

Εάν η μετακίνηση του συνοδού δρομέα και των παιδιών γίνει με το λεωφορείο, τα παιδιά συμμετέχουν στο κόστος μεταφοράς (5 €). Τα παιδιά ταξιδεύουν με την επιτήρηση/ευθύνη του δηλωμένου συνοδού. Για την καλύτερη ασφάλεια των παιδιών, παρακαλούμε, ενημερώστε τη διοργάνωση με μέιλ (etsiotra@hotmail.gr) για τη συμμετοχή τους, αναφέροντας:

Ονοματεπώνυμο
ημ. γέννησης
όνομα αθλητή συνοδού

​Όροι συμμετοχής

​- Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετάσχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα.

– Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς τον χώρο διεξαγωγής του αγώνα ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση, αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος.

– Παραιτούμαι από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχομαι ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή μου.

– Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική απαίτηση.

​- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα.

– Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.​

– Σε περίπτωση που ο συμμετέχων, ενώ έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του, δεν διαθέτει όλα όσα αναφέρονται στην παράγραφο «Δικαίωμα συμμετοχής», δεν θα του παραδίδεται το πακέτο συμμετοχής και δεν θα επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.​

​- Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Κυριακή 31/7/2023. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

– Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για τη νέα ημερομηνία που θα ορίσει η οργανωτική επιτροπή.

– Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής, αφού προβούν σε σχετική ανακοίνωση.

Η συμμετοχή στον αγώνα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του συμμετέχοντος, καθώς και η ορθή δήλωση των προσωπικών του στοιχείων.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης:

Ελένη Τσιότρα (mail: etsiotra@hotmail.gr, τηλ. 694 4470095)

Γιάννης Μουρούτσος (mail: ioannismouroutsos@gmail.com, τηλ. 694 8544551)

Λέξεις κλειδιά: 

αγώναςδρομείςσυμμετοχή
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr