Ανοιχτή ημερίδα για την παρουσίαση του έργου SILVANUS και τις δασικές πυρκαγιές

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και οι εταίροι του ευρωπαϊκού έργου Silvanus έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν σε ανοιχτή για το κοινό ημερίδα με θέμα τις δασικές πυρκαγιές, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης του δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Το έργο Silvanus χρηματοδοτείται από την ΕΕ στο πλαίσιο του H2020 και στόχος του είναι η ανάπτυξη τεχνολογιών και εργαλείων για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των δασικών πυρκαγιών, με αφετηρία την πρόληψη και κατάληξη την αποκατάσταση. Στο έργο συμμετέχουν 49 εταίροι από όλο τον κόσμο, ειδήμονες στον κλάδο του περιβάλλοντος και των κοινωνικών επιστημών, όπως επίσης και τεχνικοί σύμβουλοι.

Οι Έλληνες εταίροι του έργου είναι το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στη διάρκεια της ημερίδας θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον ρόλο που μπορούν να έχουν οι πολίτες κατά τη διαχείριση μιας πυρκαγιάς και μάλιστα μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας, όπως, για παράδειγμα, μέσα από τις ψηφιακές εφαρμογές, τα social media κ.ά.

Για την εγγραφή σας, παρακαλούμε, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://bit.ly/3WTo5e3

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης www.hrt.org.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να πάρετε τηλεφωνικά στο 2310 310649 ή στο info@hrt.org.gr.

Θα χαρούμε να σας έχουμε μαζί μας!

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr