Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηµατικής Επιτυχίας

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6 µ.µ. θα πραγµατοποιηθεί ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηµατικής Επιτυχίας στην καφετέρια The Mandarin, Κων/νου Παλαιολόγου 1 στην Πολιτεία. Αυτή τη φορά ο Ανοικτός Καφές θα είναι αφιερωµένος στο «Επιχειρείν στην Ανθοκοµία». Το πρόγραµµα της δράσης θα διαµορφωθεί ως εξής:

  1. Η κα Μαρία Παπαφωτίου (Ph.D.) θα µας µιλήσει για την «Αξιοποίηση αυτοφυών ειδών της ελληνικής χλωρίδας ως ανθοκοµικά µε έµφαση στη χρήση τους στο αστικό πράσινο».
  2. Η κα Αγγελική Παρασκευοπούλου (Ph.D.) θα αναφερθεί στις «Σύχγρονες τάσεις στην αρχιτεκτονική τοπίου και την ανθοκοµία».
  3. Ο κ. Γιάννης Κιτάντζης θα παρουσιάσει τις «Επιχειρηµατικές ευκαιρίες στην ανθοκοµία».
  4. Ο κ. Μιχάλης Στογιάννος θα µιλήσει για «Το πράσινο στην πόλη- Οικονοµικά οφέλη».
  5. Ο κ. Αναστάσιος Καλαντζής θα αναφερθεί στις «Εξαγωγές ανθοκοµικών προϊόντων: Ευκαιρίες, πλεονεκτήµατα και απειλές για το ελληνικό προϊόν».
  6. Τέλος, ο κ. Σωτήρης Βρεττός θα παρουσιάσει την «Καθηµερινότητα ενός ανθοπωλείου: Από το ξεκίνηµα έως την λειτουργία».

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το epixeiro.gr, η skywalker.gr/»Στέντορας», το Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνών, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Τοπίων και η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελµατιών Γεωτεχνικών και Επιχειρήσεων Πρασίνου.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήµου Κηφισιάς για την Επιχειρηµατικότητα και οργανώνονται από τον Αντιδήµαρχο Επιχειρηµατικότητας, Αγοράς Εργασίας, Πολιτικής Προστασίας και Φροντίδας Ηλικιωµένων του Δήµου, κ. Ευάγγελο Αυλήτη. Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start-ups, αλλά και για γενικό start-up networking. Η συµµετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόµενο και οι συµµετέχοντες θα επιβαρύνονται µε ό,τι καταναλώσουν.


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr