Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 18:00, το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ) διοργανώνει την εμβληματική εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας για την απονομή των διακρίσεων-πιστοποιήσεων EFQM σε επιχειρήσεις και οργανισμούς από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Επιβραβεύεται η ισχυρή προσήλωση των επιχειρήσεων σε ένα βιώσιμο μέλλον αριστείας μέσω της συστηματικής εφαρμογής καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητά τους, καθώς δραστηριοποιούνται σε ένα περιβάλλον πολυδιάστατων προκλήσεων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ερμής» του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7, 6ος όροφος) με τη συμμετοχή πλέον των 200 εκπροσώπων επιχειρήσεων/οργανισμών, θεσμικών φορέων, επιμελητηρίων, πανεπιστημίων κ.ά. από τον ευρύτερο οικονομικό, επιχειρηματικό αλλά και πολιτικό χώρο.

Μοιραστείτε βέλτιστες πρακτικές μέσα από τα «success stories» των επιχειρήσεων και οργανισμών που διακρίθηκαν.

Χορηγοί επικοινωνίας: Direction Business Network, FnB Daily, skywalker.gr, stentoras.gr

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και της περιφέρειας Αττικής.

INBIAN & EFQM

Το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ) είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, η οποία συστήθηκε στις αρχές του 2021 με σκοπό την ενδυνάμωση των οργανισμών, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, μέσω της εφαρμογής του μοντέλου πιστοποίησης EFQM. Αποτελεί τον αποκλειστικό εθνικό εκπρόσωπο για το σύνολο των υπηρεσιών πιστοποίησης και εκπαίδευσης του Οργανισμού EFQM, συμβάλλοντας ενεργά στην υιοθέτηση και εφαρμογή των παγκόσμιων τάσεων χρηστής διοίκησης και καλών πρακτικών από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς και ενισχύοντας τη βιώσιμη ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά τους.

O EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει πιστοποίηση, σύμφωνα με το μοντέλο EFQM, σε επιχειρήσεις του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα παγκοσμίως. Συμβάλλει στην προώθηση μιας κουλτούρας διαρκούς αριστείας, αειφορίας και ανθεκτικότητας στις κρίσεις, αλλά και ευελιξίας απέναντι στις ευκαιρίες.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 62 54 070, www.inbian.org, www.efqm.org

https://inbian.org/efqm-award-ceremony-2022/

Λέξεις κλειδιά: 

award ceremonyαριστείααπονομή
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr