Η ΒΝΙ (business network international) είναι ένας παγκόσμιος oργανισμός που έχει συστηματοποιήσει το networking και από κοινωνική δραστηριότητα το έχει μετατρέψει σε σημαντικό εργαλείο ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 33 χρόνια. Η τεχνική ονομάζεται referral marketing και έχει κύριο άξονα την επαγγελματική σύσταση. Η ΒΝΙ στην Ελλάδα λειτουργεί τα τελευταία 3 χρόνια. Την ακολουθούν πιστά όλο και περισσότερα μέλη οι οποίοι παρακολουθώντας 52 επιχειρηματικά events τον χρόνο, βλέπουν τις δουλειές τους να αναπτύσσονται από τις συστάσεις που λαμβάνουν, ενώ παράλληλα βοηθούν άλλους επαγγελματίες να επιτύχουν τους δικούς τους στόχους.

Το σύστημα της ΒΝΙ μαθαίνει στους ανθρώπους να αξιοποιούν τις γνωριμίες τους έτσι ώστε να δίνουν και να λαμβάνουν συστάσεις σε/από άλλους επαγγελματίες. Στις επιχειρηματικές ομάδες που δημιουργούν τα μέλη της ΒΝΙ δέχονται μόνο έναν από το κάθε επάγγελμα: τον καλύτερο!

Ζούμε στην εποχή της συνεργασίας και όχι του ανταγωνισμού. Οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η ΒΝΙ για το επιχειρηματικό κοινό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γνωριστεί κάποιος με ανθρώπους από πολλούς κλάδους της αγοράς αλλά και να έρθει σε μια πρώτη επαφή με το referral marketing.

Το networking είναι τεχνική, και αν η δουλειά σας αναπτύσσεται με συστάσεις από στόμα σε στόμα, πρέπει να βάλετε το referral marketing στο εβδομαδιαίο επαγγελματικό σας πρόγραμμα. Ξεκινήστε δηλώνοντας συμμετοχή στην εκδήλωση δικτύωσης της ΒΝΙ:

Networking like a Pro, εκδήλωση για ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ελεύθερους επαγγελματίες

Ζάππειο Μέγαρο, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, ώρα 7.00 μ.μ.

Πληροφορίες, εξασφάλιση συμμετοχής Eventora.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework