Σας ανακοινώνουμε ότι στις 12 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «ChemExpo 2023 | 10 Years of Chemecon», που διοργανώνεται από το Chemecon στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144).

Σχετικά με το Chemecon

Το Chemecon είναι ο πρώτος μη κερδοσκοπικός σύλλογος νέων χημικών μηχανικών, που δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Στόχος του είναι να συμβάλλει ουσιαστικά στη σύνδεση των φοιτητών με το αντικείμενο των σπουδών τους. Η προσπάθεια αυτή γίνεται μέσω οργανωμένων και πολυδιάστατων δράσεων με κύριο άξονα την άμεση και σφαιρική πληροφόρηση γύρω από τις δυνατότητες και προοπτικές ενός χημικού μηχανικού.

Σχετικά με το ChemExpo 2023

Tο ChemExpo 2023 διοργανώνεται με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων από την ίδρυση του Chemecon. H εκδήλωση στοχεύει στην ενημέρωση και στη διασύνδεση του ακαδημαϊκού χώρου με την επιχειρηματική κοινότητα μέσω της ανταλλαγής απόψεων γύρω από τις σύγχρονες παραγωγικές και επιχειρηματικές προκλήσεις.

Μια ημερίδα ενημέρωσης και δικτύωσης σχεδιασμένη από φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, που απευθύνεται σε άτομα της φοιτητικής κοινότητας, απόφοιτους, ερευνητές και μέλη του ευρύτερου ακαδημαϊκού χώρου.

Το παρών θα δώσουν κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου της χημικής μηχανικής που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να προσέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάθε εταιρείας με σκοπό να ενημερωθούν για την εταιρική δραστηριότητα αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις και προβληματισμούς για τις σύγχρονες παραγωγικές και επιχειρηματικές προκλήσεις.

Στην κεντρική αίθουσα της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και το ερευνητικό έργο διδακτόρων, ερευνητών και φοιτητικών ομάδων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους ερευνητές και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στον ερευνητικό και ακαδημαϊκό τομέα.

Παράλληλα, στις αίθουσες του χώρου, θα λάβουν χώρα τα «Round Table Sessions», δηλαδή ανοιχτές συζητήσεις μεταξύ φοιτητών και αποφοίτων χημικών μηχανικών που εργάζονται στον κλάδο, καθώς και τα workshops από τις συμμετέχουσες εταιρίες. Σκοπός των workshops είναι η γνωριμία των συμμετεχόντων με τον ρόλο του χημικού μηχανικού σε αυτές, ενώ, παράλληλα, θα μπορούν να θέτουν ανοιχτά τις απορίες τους.

Υποστηρικτές της εκδήλωσης μας είναι οι εταιρίες: Sychem S.A., Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, Mytilineos, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, Alpla Group, Ελαΐς-Unilever Hellas Α.Ε., Όμιλος Motor Oil, P&G, SOL Hellas Α.Ε., Coca-Cola Τρία Έψιλον, Παπαστράτος, Όμιλος Ηρακλής και ELPEN

Μπορείτε να κλείσετε τη θέση σας κάνοντας κλικ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το ChemExpo 2023 | 10 Years of Chemecon μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης και στα κοινωνικά δίκτυα του Chemecon:

Chemecon@Facebook | Chemecon@Ιnstagram | Chemecon@LinkedIn | Chemecon@Twitter | Tickets

 

E-mail επικοινωνίας: info@chemecon.org

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr