Γίνε και εσύ μέρος ενός θεσμού! Ξεχώρισε με τη συμμετοχή σου και κέρδισε μεγάλα χρηματικά βραβεία και πολύ σημαντική προβολή.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη του 14ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας του προγράμματος NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Πρόκειται για τον μακροβιότερο διαγωνισμό καινοτομίας ελληνικού φορέα, στον οποίο έχουν ήδη συμμετάσχει 7.520 άτομα.

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει την καινοτομία σε όλα τα επίπεδα. Μας ενδιαφέρουν πρωτότυπες ιδέες, αποτελέσματα ερευνών, επιχειρηματικά σχέδια και εταιρίες οι οποίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη καινοτόμων συστημάτων και εφαρμογών, βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της ESG προσέγγισης, στον σχεδιασμό των προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών και γενικότερα στην προώθηση της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Οι θεματικές του διαγωνισμού είναι οι εξής:

  • Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα
  • ΕSG, Περιβάλλον και Τεχνολογία
  • Πολιτισμός και Τεχνολογία

Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό προσκαλούνται σε δράσεις ενημέρωσης, γνωριμίας και καθοδήγησης από τα έμπειρα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας και τους συνεργάτες του προγράμματος: Ίδρυμα Ωνάση, Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, CapsuleT, Bayer Eλλάς, Mastercard, ΝΒG Pay KEMEΛ, Κέντρο Αρχιμήδης του ΕΚΠΑ, HIGGS, ΟΚ!Τhess, και ακόμη 45 φορείς και οργανισμούς.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, οι τέσσερις (4) πρώτες προτάσεις λαμβάνουν χρηματικά βραβεία 20.000 ευρώ, 10.000 ευρώ, 6.000 ευρώ και 4.000 ευρώ αντίστοιχα, κατόπιν αξιολόγησης από καθηγητές πανεπιστημίου και στελέχη της Εθνικής Τράπεζας. Οι δέκα πρώτες προτάσεις τυχαίνουν σημαντικής προβολής και καθοδήγησης από τα στελέχη της Τράπεζας. Για επιλεγμένες προτάσεις διερευνώνται η συνεργασία με την Τράπεζα, η χρήση των προϊόντων και υπηρεσιών τους, καθώς και η συμμετοχή της Τράπεζας στο εταιρικό τους κεφάλαιο.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεωνλήγει την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, στις 15:00.

Για να υποβάλετε την πρότασή σας στον 14ο Διαγωνισμό Καινοτομίας & Τεχνολογίας, πατήστε εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα NBG Business Seeds και τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στο nbg.gr/competition

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr