Το Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών και Αμπέλου- ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ» σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, το ΤΕΙ Κρήτης και το ΜΑΙΧ συνδιοργανώνουν διεθνές συνέδριο με κεντρικό θέμα την Γεωργία και την Κλιματική Αλλαγή στα Χανιά την περίοδο 29/8-2/9/2017.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι δωρεάν.

Οι θεματικές ενότητες είναι 1. Διαχείριση καλλιεργειών για προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή και μετριασμό των επιπτώσεών της, 2. Διατήρηση φυσικών πόρων, 3. Γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών και τηλεπισκόπηση, 4. Περιβαλλοντική πιστοποίηση. Αναλυτικά οι υποενότητες στην ιστοσελίδα http://climate2017.eu/en/programme.

Θα συμμετάσχουν προσκεκλημένοι ομιλητές διεθνούς κύρους (Prof Cristos Xyloyannis, Italy; Prof Luuk Fleskens, Netherlands; Prof Mauro Centritto, Italy; George Michalopoulos, Greece).

Το συνέδριο αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για παρουσίαση της δουλειάς σας, για δικτύωση με συναδέλφους και για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για συστήματα, πρακτικές και τεχνολογίες προσαρμογής των καλλιεργειών στην κλιματική αλλαγή.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.climate2017.eu

Το συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του έργουLIFEOliveclimaπου αφορά στην εφαρμογή φιλοπεριβαλλοντικών καλλιεργητικών πρακτικών στην ελαιοκομία με στόχο τη μετατροπή της σε ένα εργαλείο αντιμετώπισης/διαχείρισης της κλιματικής αλλαγής (http://www.oliveclima.eu/)

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework