dyoforum-skywalkergr

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

Για 6η συνεχή χρονιά το ΔΥΟ Forum και η Έκθεση Διατροφής-Υγείας-Ομορφιάς, ο θεσμός που αγκαλιάστηκε από χιλιάδες επιστήμονες, επαγγελματίες υγείας, κοινό και επιχειρήσεις, έρχεται στις 25 και τις 26 Απριλίου 2020, όπως πάντα, στο Ζάππειο. Το 6ο ΔΥΟ Forum θα πραγματοποιηθεί φέτος με τη συνδιοργάνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, εστιάζοντας στην ενημέρωση σε θέματα υγείας, διατροφής, ομορφιάς, ευεξίας, άσκησης και άθλησης.

Αρωγοί στην αξιόπιστη ενημέρωση στέκονται για μία ακόμα χρονιά είκοσι επιστημονικές εταιρείες και πανεπιστήμια που παραδοσιακά στηρίζουν το ΔΥΟ Forum.

Panel και Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας

To panel και τα Βραβεία για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα αποσκοπούν αφενός στην ανάδειξη του γυναικείου δυναμικού της χώρας στις υψηλές βαθμίδες στελεχών επιχειρήσεων, στις οποίες η Ελλάδα παρουσιάζει υψηλά ποσοστά, και αφετέρου στην ενίσχυση και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των γυναικών στα αρχικά στάδια της επιχειρηματικότητας.

Beauty panel

Η ομορφιά ανδρών και γυναικών θα βρεθεί στο προσκήνιο. Ειδικό panel με beauty leaders του χώρου, όπως make-up artists, hair stylists, δερματολόγοι, αισθητικοί, product managers και influencers, θα αναλύσουν όλες τις νέες τάσεις και τις διαφορετικές πτυχές της ομορφιάς με διαδραστικό τρόπο. Και επειδή η ομορφιά ξεκινά από μέσα μας και από τη σχέση με τον εαυτό μας, θα πραγματοποιηθεί και ένα life/NLP coaching master class. Θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε ιστορικές εταιρείες από τον χώρο του καλλυντικού και της ομορφιάς.

Διατροφή

Καθώς η διατροφή αποτελεί βασικό πυλώνα για την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου, οι επιστήμονες έχουν εστιάσει στην έρευνα και οι εταιρείες στην εξέλιξη προϊόντων υγιεινής διατροφής και συμπληρωμάτων περισσότερο από ποτέ. Όλα τα νέα επιτεύγματα και ειδικά προϊόντα θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν από ειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Παράλληλα η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία σε συνεργασία με το περιοδικό «ΔΥΟ» (Διατροφή-Υγεία-Ομορφιά) θα απονείμουν βραβεία σε εταιρείες διατροφής και συμπληρωμάτων με συγκεκριμένα ποιοτικά κριτήρια.

Βιώσιμη μόδα

Με υλικά φιλικά τόσο προς το περιβάλλον, όσο και προς το δέρμα μας, η βιώσιμη μόδα είναι ο πρωταγωνιστής στις εβδομάδες μόδας ανά την υφήλιο. Πάντα μπροστά στις εξελίξεις, το ΔΥΟ Forum αγκαλιάζει τη νέα τάση με ένα στρογγυλό τραπέζι με ειδικούς, που θα αναλύσουν τους κώδικες της βιώσιμης μόδας, και fashion show, που θα αναδείξει τη συμβολή των ρούχων στην υγεία και την ευεξία ανδρών και γυναικών, αλλά και το πώς η μόδα μπορεί να σταθεί αρωγός στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Περιβάλλον και αυτοκίνητο

Ένα στρογγυλό τραπέζι αφιερώνεται στις δράσεις υπέρ του περιβάλλοντος της σύγχρονης αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς μέχρι σήμερα θεωρείτο «ρυπαντής». Η αυτοκινητοβιομηχανία επενδύει πλέον εντατικά σε καθαρές τεχνολογίες αυτοκίνησης που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, όπως ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, ειδικές συνθήκες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, καθώς και αυτοκίνητα που δεν θα «υπακούν» σε μεθυσμένους οδηγούς, κάνοντας σημαντικά βήματα υπέρ της προστασίας της υγείας και της ποιότητας ζωής των ανθρώπων.

Στο 6ο ΔΥΟ Forum συμμετέχουν οι: Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας, Ελληνική Εταιρεία Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, Εταιρεία Επιγενετικής, Ελληνική Ακαδημία Αντιγήρανσης, Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία, Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής, Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία, Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσικοθεραπευτών, Ελληνικός Σύνδεσμος Τουρισμού Υγείας, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, Ελληνική Ακαδημία Ιαματικής Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Πάτρας, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, Ελληνικό Ινστιτούτο Χαλκού.

Είσοδος ελεύθερη.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework