...

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας σειράς TISP workshops γεννήθηκε η πρωτοβουλία της πρώτης ημερίδας Hellenic TISP Day, σηματοδοτώντας την αρχή για μια νέα σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων με έμφαση στη διερευνητική μάθηση και στόχο τη σπουδαιότητα του STEM (science, technology, engineering, mathematics). Ταυτόχρονα TISP workshops διασυνδεδεμένα μεταξύ τους θα πραγματοποιούνται σε 4 πόλεις της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη , Λαμία, Πάτρα και Αθήνα) με τους συμμετέχοντες καθηγητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

Όμως τι είναι το TISP; Το TISP (Teacher-In-Service Program) λειτουργεί ως ένα επαγγελματικό σεμινάριο που απευθύνεται σε δασκάλους και καθηγητές με σκοπό να ενσωματώσουν στη διδασκαλία τους διασκεδαστικά μαθήματα διερευνητικής μάθησης από τη σκοπιά του μηχανικού. Ο άμεσος στόχος του προγράμματος είναι η ενθάρρυνση των εκπαιδευτικών για τη χρήση αυτής της μεθοδολογίας και για τη συνεργασία τους με τους εθελοντές του ΙΕΕΕ, ενώ απώτερος στόχος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων στους μαθητές ώστε να γίνουν καλύτεροι επαγγελματίες και να εξερευνήσουν τις κυρίως τεχνικές κατευθύνσεις καριέρας, του μηχανικού στην προκειμένη περίπτωση.

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην εκπαιδευτική μας ημερίδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μοιραστούμε κοινές ανησυχίες, ιδέες και προβληματισμούς και κυρίως θα δημιουργήσουμε έναν ρομποτικό βραχίονα, αλλά και μια ρόδα λουναπάρκ από απλά καθημερινά υλικά, ώστε να κατανοήσουμε πώς αυτά αξιοποιούνται στο πλαίσιο μιας διασκεδαστικής εκπαιδευτικής μεθοδολογίας. Άνθρωποι που αγαπούν την εκπαίδευση, καθηγητές και δάσκαλοι, συναντιούνται ώστε να λάβουν μέρος σε αυτή την καινοτόμο ημερίδα.

Η ημερίδα πραγματοποιείται δωρεάν, η γλώσσα της ημερίδας είναι τα Ελληνικά.

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: http://tispday.ieee.gr/call-for-participation/.

Με εκτίμηση,

Δραγουμάνος Σταμάτης

Chair, Greece IEEE Section Educational Activities.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework