Ενημέρωση εκπαιδευομένων του 1ου ΣΔΕ Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Παρασκευή 3/3/2023 στο 1ο ΣΔΕ Θεσσαλονίκης ενημέρωση των εκπαιδευομένων σχετικά με θέματα εργασίας. Το skywalker.gr, ως φορέας που εμπλέκεται σε θέματα εργασίας και εκπαίδευσης, αποδέχθηκε άμεσα την πρόσκληση του σχολείου και εκπροσωπήθηκε από τη Διευθύντρια του Τμήματος Περιφερειακής Συνοχής Φουκίδου Αλεξία.

Κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση των εκπαιδευομένων είχε το roleplay συνέντευξης. Ο βιωματικός χαρακτήρας του ενίσχυσε την κατανόηση των παρευρισκομένων σχετικά με θέματα που αφορούν την επαγγελματική συνέντευξη, ενώ ταυτόχρονα επιλύθηκαν απορίες τους. Μέσα από τη διαδικασία της παρακολούθησης της συνέντευξης είχαν την ευκαιρία να επισημάνουν λάθη, που ενδεχομένως και οι ίδιοι κάνουν, ενώ ταυτόχρονα να καθοδηγηθούν έτσι ώστε να βελτιώσουν την απόδοσή τους κατά την επαγγελματική συνέντευξη.

Ακόμη, στην εκδήλωση υπήρξε και παρουσίαση του skywalker.gr. Κατέστη σαφές στους εκπαιδευόμενους ότι το site μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο στην αναζήτηση εργασίας. Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι είδαν τα βήματα της ανάρτησης βιογραφικού στη σελίδα του skywalker.gr, όπως και της αναζήτησης αγγελίας σε διάφορες κατηγορίες.

Δράσεις τέτοιου είδους είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς ενδιαφερόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σύγχρονες μεθόδους και να νιώσουν πιο οικεία με μια διαδικασία που αποτελεί συχνά μια αγχωτική πηγή για πολλούς που συμμετέχουν ενεργά στην αγορά εργασίας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr