...

Πρωτότυπη συνεδριακή δράση στην Αμοργό τον Μάϊο με θέμα τους επαγγελματίες που ψηφιακά συνδεδεμένοι παρέχουν υπηρεσίες από το νησί τους προς όλο τον κόσμο

Το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Μαΐου 2018 θα πραγματοποιηθεί στην Αμοργό η πρωτότυπη συνεδριακή δράση με θέμα: «Επαγγελματίες που ψηφιακά συνδεδεμένοι παρέχουν υπηρεσίες από το νησί τους για όλο τον κόσμο» (Digitally Connected Work from an Island), που διοργανώνεται από την πρωτοβουλία Go-Amorgos.

Στη συνεδριακή δράση θα μιλήσουν για τις εμπειρίες τους τέσσερις (4) επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους που εργάζονται ψηφιακά από ένα νησί και παρέχουν υπηρεσίες διεθνώς. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αμοργού. Τη δράση ενεργοποίησε και υποστηρίζει η ΑΕΛΙΑ στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Το νησί μου 12 μήνες». Με την ευγενική χορηγία της Blue Star Ferries προσφέρονται εκπτώσεις σε όσους μετακινηθούν στην Αμοργό για να παρακολουθήσουν το συνέδριο, ενώ τοπικές επιχειρήσεις φιλοξενίας χορηγούν τη δράση προσφέροντας σημαντικές εκπτώσεις στη διαμονή.

Σκοπός της δράσης είναι να παρουσιάσει ότι με τις νέες τεχνολογίες ανοίγεται μια νέα προοπτική εργασίας σε ελληνικά νησιά μέσω της λεγόμενης εξ αποστάσεως εργασίας. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα εξεταστούν τόσο οι υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, όσο και οι συμβατικές, όπως η πώληση προϊόντων μέσω διαδικτύου.

Οι επαγγελματίες που θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους είναι οι κ. Conrad Preen, ιδιοκτήτης βρετανικής επιχείρησης πληροφορικής, που διαμένει στην Πάρο, ο κ. Μανώλης Μακρής, προγραμματιστής και στέλεχος διεθνούς εταιρίας πληροφορικής από το νησί της Λέρου, ο κ. Βαγγέλης Νομικός, ερευνητής και ιδρυτής διεθνούς εταιρίας με καταγωγή από τη Σύρο, που σχεδιάζει επιστροφή στο νησί του, και, τέλος, η κα Ιωάννα Βάιου, Digital Nomad και ειδικός σε θέματα βελτιστοποίησης και προώθησης ιστοσελίδων. Ο καθένας θα δώσει απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων, ενώ η ΑΕΛΙΑ θα συντονίσει μια κοινή συζήτηση όλων των ομιλητών.

Η συνεδριακή δράση θα γίνει με τη μορφή συζητήσεων ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών μεταξύ των ομιλητών, καθώς και συζήτησης με το κοινό, με τον συντονισμό της ΑΕΛΙΑ, που έχει εμπειρία από διαδραστικής μορφής εργαστήρια.

Το Σάββατο στις 5 Μαΐου οι συζητήσεις θα γίνουν στη Χώρα (Γυμνάσιο Χώρας Αμοργού), ενώ την Κυριακή 6 Μαΐου θα ακολουθήσει μία έκτακτη συζήτηση στα Κατάπολα (Βοτανικός Κήπος Αμοργού) και στην Αιγιάλη, στο ξενοδοχείο Aegialis, χάρις στην ευγενική του χορηγία. Παράλληλα θα λάβουν χώρα και άλλες δραστηριότητες, από τις οποίες οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν το νησί. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα https://www.go-amorgos.gr/ και στη σελίδα στο Facebook.

Η πρωτότυπη αυτή συνεδριακή δράση πραγματοποιείται για να καταδειχθεί ότι η Αμοργός μπορεί να φιλοξενήσει δράσεις με προσκεκλημένους από όλη την Ελλάδα, καθώς και να καταστεί ένας ελκυστικός συνεδριακός προορισμός και εκτός τουριστικής περιόδου

Χορηγοί της δράσης είναι οι εξής: Blue Star Ferries, Amorgos Aegialis Hotel & Spa, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Καλλιστώ, Εστιατόριο Καστάνης, Γιασεμί, Politimi's studios και Sweets by Pothiti - Γλυκά της Ποθητής.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι: Epixeiro.gr, Skywalker και Stentoras.

Επίσης τη δράση μας υποστηρίζουν οι Amorgos Botanical Park, Michail Studios, Pension Chora, Pension Ilias Amorgos, και το Amorgos Melody

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με το Go –Amorgos στο e-mail goamorgosgr@gmail.com και στο τηλέφωνο +30 693.85.39.539 με τον Δημήτρη Μαρούλη, επικεφαλής του Go-Amorgos, ή με την ΑΕΛΙΑ (orfanou@aelialab.gr και τη Φαίη Ορφανού 697.72.02.535).

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework