Εργασία από απόσταση / τηλεργασία

Εργαλεία, νομικό πλαίσιο, καλές πρακτικές για την εξ αποστάσεως εργασία

Online μέσω της πλατφόρμας Zoom.us

Δυνατότητα συμμετοχής με εικόνα, ήχο και chat για υποβολή ερωτήσεων

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη δήλωση συμμετοχής εδώ.

Σε ποιους απευθύνεται:

Απευθύνεται σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα (τεχνική, νομική και κοινωνική) της διαχείρισης της μετάβασης στην τηλεργασία.

Η εκπαίδευση θα γίνει μέσω Zoom.us σε πραγματικό χρόνο, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να έχουν εικόνα, ήχο και chat. Η συμμετοχή μπορεί να είναι ενεργή, άμεση και να υπάρχει επαφή με τους εισηγητές και τους συμμετέχοντες.

Στόχος του σεμιναρίου:

Η εργασία από απόσταση / τηλεργασία ήρθε για να μείνει! Θα συζητήσουμε πώς θα γίνει ομαλά η μετάβαση από το πραγματικό στο virtual γραφείο με πρακτικές συμβουλές και εργαλεία. Κατάρριψη μύθων σχετικά με την τηλεργασία.

Ημερομηνία διεξαγωγής:

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, 12:00-15:00

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τηλεργασία πατήστε εδώ.

Εισηγητές:

Ο Γιώργος Μουρατίδης (George Mouratidis) εργάζεται στον χώρο του digital marketing ως SEO specialist και αρθρογράφος. Διαθέτει master στην Ανθρωπολογία από το Πανεπιστήμιο της Lund στη Σουηδία. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε εταιρίες όπως η ΚΠΙΣΝ Α.Ε. και η Taxibeat, ενώ κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε γνωστά sites στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Guardian, Culture Trip, Intrepid Travel, Epixeiro, Startup.gr και πολλά άλλα). Σήμερα εργάζεται ως content marketing manager στην Citystasher Ltd. με έδρα το Λονδίνο και δημοσιεύει συχνά εργασίες και άρθρα σχετικά με την τηλεργασία.

O Διονύσης Τεμπονέρας (Dionysis Temponeras) εργάστηκε από το 2006 ως δικηγόρος ασκώντας μαχόμενη δικηγορία, εξειδικευμένος στα θέματα του εργατικού, του δημόσιου και του κοινωνικοασφαλιστικού δικαίου. Ειδικότερα, αντικείμενο της εργασίας του ήταν η παράσταση σε πολιτικά και διοικητικά δικαστήρια, η σύνταξη γνωμοδοτήσεων, η σύνταξη δικογράφων (αγωγών, αιτήσεων ακύρωσης, προσφυγών) κ.ά. Συνεργάστηκε με πρωτοβάθμια σωματεία, ομοσπονδίες εργαζομένων και εργατικά κέντρα, επιμελητήρια και εμπορικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα, ενώ έχει πλούσια αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά. Συμμετείχε ως ομιλητής σε πολλές ημερίδες, σεμινάρια και συνέδρια.

Από τον Φεβρουάριο του 2015 διετέλεσε σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μέχρι και τον Αύγουστο του 2015. Στη συνέχεια υπηρέτησε ως σύμβουλος του διοικητή του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έως και τον Δεκέμβριο του 2016, και ακολούθως ειδικός σύμβουλος του υποδιοικητή του ΕΤΕΑΕΠ ως τον Μάρτιο του 2017.
Από τον Απρίλιο του 2017 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με πολλές συμμετοχές σε ειδικές επιτροπές του ΥΝΑΝΠ, ενώ συμμετείχε και ως μέλος στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών. Από τον Μάρτιο του 2018 έως τον Ιούλιο του 2019 διετέλεσε γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Η Κωνσταντία Πάλλα / Konstantia Palla, είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC-ICF). Πρόεδρος ICF GREECE. Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece.

Ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ). Έχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και Πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο σε θέματα Coaching, Soft Skills, Εργασιακά, Διαπραγματεύσεις, Stress Management, Οργανωσιακή Συμπεριφορά, Time Management, Συμβουλευτικής, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Κοινωνιολογίας και Κοινωνικής Ψυχολογίας.

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 210-9607154, 6937141802

(Δευτέρα – Παρασκευή, 09:00-18:00 και Σάββατο, 09:00-14:00)

Ε-mail: info@feetheflow.gr και contact@feeltheflow.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε την Δήλωση Συμμετοχής εδώ

www.feeltheflow.gr

Όλα μας τα σεμινάρια υλοποιούνται και ενδοεπιχειρησιακά.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework