Το πρώτο TEDx του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έρχεται στην πόλη της Λάρισας! Κάνε την προεγγραφή σου εδώ.

Το Σάββατο στις 7 Μαρτίου στη Σχολή Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Βιόπολις) θα διεξαχθεί το TEDxUTHLarissa με κεντρικό θέμα το «Impel» (ωθώ, παρακινώ). Περισσότεροι από 12 ομιλητές θα προσφέρουν τη δική τους οπτική και θα μοιραστούν μαζί με την κοινωνία της Λάρισας και του νομού Θεσσαλίας γενικότερα ιδέες που αξίζει να διαδοθούν.

Οι ομιλητές, προερχόμενοι από τη χώρα μας, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και από τη μακρινή Αμερική, έχουν «εξοπλιστεί» με αφηγήσεις που θα σας συνεπάρουν. Επιπλέον, διαδραστικά workshops θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, όπως και performances που θα σας καταπλήξουν – είναι μόνο μερικά από τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα στο TEDxUTHLarissa.

Στόχος μας είναι το TEDx του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να καθιερωθεί ως θεσμός για τη Λάρισα. Αυτό προϋποθέτει και ένα αφοσιωμένο κοινό που θα δώσει πνοή και χρώμα στο συνέδριο. Η συμπλήρωση της φόρμας ενδιαφέροντος διασφαλίζει ότι κάθε ενδιαφερόμενος πληροί αυτή την προϋπόθεση. Με τη συμπλήρωσή της ολοκληρώνετε και την προεγγραφή σας.

Σας περιμένουμε λοιπόν να ανακαλύψετε τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει το TEDxUTHLarissa! Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε! Προετοιμαστείτε για Ώθηση. Brace for Impel.

Ακολουθήστε μας στα social media για να είστε οι πρώτοι που θα μαθαίνετε τις δράσεις και όλες τις νεότερες εξελίξεις του TEDxUTHLarissa εδώ.

Η προεγγραφή είναι απαιτούμενη για τη μετέπειτα αγορά του εισιτηρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και τα εισιτήρια θα διανέμονται σε όσους έχουν ολοκληρώσει την προεγγραφή.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework