«Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής... 2025»

etisio-synedrio-ifaacademy

 

Ψηφιακός μετασχηματισμός, καινοτομία, ανάλυση της γενιάς των millennial, γνώση & κλίμα αισιοδοξίας και ανατροπής για το 2019, αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά της βραδιάς της Παρασκευής 18/01 στο κεντρικό ετήσιο συνέδριο του IFAAcademy. Εξαιρετικά επιλεγμένοι προσκεκλημένοι της ασφαλιστικής αγοράς και της εγχώριας επιχειρηματικότητας έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που σηματοδότησε την απαρχή μιας νέας εποχής για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Κεντρικό Ετήσιο Συνέδριο που έγινε θεσμός, έλαβε χώρα στο ξενοδοχείοDivani Caravel - Αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ, με πάνω από 700 συμμετέχοντες δια ζώσης και πάνω από 1500 άτομα να το παρακολουθούν για πρώτη φορά μέσω live streaming σε πανελλαδική και παγκύπρια κάλυψη.

Τη λαμπερή βραδιά συμπαρουσίασαν με ανατρεπτικό τρόπο ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, CEO του IFAAcademy & η Αφροδίτη Κράβαρη, Head of Digital, PR & Brand Communications του IFAAcademy αλληλεπιδρώντας με το κοινό, προσφέροντας ένα θεαματικό show!

Αρχικά παρουσιάστηκαν τα σημαντικά επιτεύγματα των 4ων τελευταίων ετών του IFAAcademy. Απο αυτά ξεχώρισαν τα σημαντικά βραβεία καινοτομίας από σπουδαίους οργανισμούς όπως το πανεπιστήμιο ΜΙΤ, η συνεργασία με το εργαστήρι του πανεπιστημίου Πειραιώς iLeads του καθηγητή κ. Πολλάλη, η στρατηγική συνεργασία του IFA με την GAMA International και η δημιουργία γραφείων στην Νέα Υόρκη καθώς και η δημιουργία του ερευνητικού κέντρο του IFA με πειραματικές εφαρμογές σε Artificial Intelligence και virtual reality.

Τη βραδιά χαιρέτισε με ένα αισιόδοξο μήνυμα ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Το πρώτο θέμα αφορούσε την ανάλυση από τον κ. Λελεδάκη της έννοιας του ψηφιακού μετασχηματισμού ή ψηφιακού Δαρβινισμού και ποια είναι τα οφέλη της προσαρμογής από τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και πώς αυτό μπορεί να επιτευχθεί.

Στη συνέχεια, ο κ. Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά μετέδωσε στοχευμένα το μήνυμα της ριζικής αλλαγής προς τη ψηφιακή εποχή και της καινοτομίας σε κάθε δράση της καθημερινότητας, αλλάζοντας πάνω από όλα την προσωπική και εταιρική μας κουλτούρα.

Η σκυτάλη παραδόθηκε στον κ. Αναστάσιο Σπανίδη, CEO της Generation Y, ο οποίος με απλό, κατανοητό, στοχευμένο & παρωθητικό τρόπο εξήγησε όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του ο σημερινός επαγγελματίας, τις τεχνικές και τη στρατηγική που χρειάζεται η είσοδός μας στη ψηφιακή εποχή.

Στο συνέδριο έδωσαν το παρών ιδιαίτεροι προσκεκλημένοι όπου παρευρέθηκαν σε πάνελ και συζήτησαν τόσο για την έννοια του ψηφιακού μετασχηματισμού, όσο και για τους millennial, τη γενιά που καθορίζει τη σημερινή αγορά και επιβάλλει διαφορετικό τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας. Στο πάνελ συμμετείχαν η κ. Χριστίνα Φυτέα – πρόεδρος επιτροπής γυναικείας επιχειρηματικότητας ΕΕΑ , Κάρολος Μαρκουίζος – Πρόεδρος επιτροπής επικοινωνίας MDRT , Θανάσης Κατσιγιάννης – πρόεδρος GAMA Hellas και η κ. Άννα Σκάρπα ,ασφαλιστική σύμβουλος – εκπρόσωπος της γενιάς των millennials.

Η Αφροδίτη Κράβαρη, ανέπτυξε διεξοδικά όλα τα χαρακτηριστικά της γενιάς των millennial, μίλησε βάσει ερευνών και στατιστικών για τους millennials και τον ασφαλιστικό θεσμό και έδωσε στοχευμένα tips και ιδέες στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή ώστε να προσεγγίσει τη συγκεκριμένη γενιά αυξάνοντας θεαματικά την παραγωγικότητά του. Την παράσταση έκλεψε η παρουσίαση ενός video – που αναμένεται να γίνει viral - σε παραγωγή από τους οργανωτές, στο οποίο διαδραματίζεται η συγκριτική προσέγγιση του «παραδοσιακού» & σύγχρονου ασφαλιστικού διαμεσολαβητή προς ένα millennial.

Ο Παναγιώτης Λελεδάκης, ανέβασε τον πήχη κλείνοντας θεαματικά το συνέδριο με μια άκρως παρακινητική ομιλία περί στοχοθεσίας και τεχνικών επίτευξης στόχων, τόσο για τον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή, όσο και τον άνθρωπο σχετικά με τα όνειρα, την πειθαρχία και το όραμά του διαλύοντας μύθους του παρελθόντος και παρουσιάζοντας νέες έρευνες.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς εξελίχθηκαν πολλά happenings & κληρώθηκαν δώρα που αφορούσαν το κεντρικό θέμα του ψηφιακού μετασχηματισμού.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς του συνεδρίου για την σημαντικη υποστηριξη τους, χρυσοί χορηγοί, AIG και INTERASCO, ασημένιοι χορηγοι, ARAG, CNP και PRIME όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας ASFALISTIKI AGORA, INSURANCE EEA, INSURANCE WORLD, MORAX MEDIA, PRIVATE INSURANCE, UNDERWRITER, BUSINESSWOMAN, ECONOMIA, EPIXEIRO, MARKET NEWS και SKYWALKER.

Για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν ή όσους επιθυμούν να ξαναδούν κάποια κομμάτια ή όλο το συνέδριο, το βίντεο έχει ήδη ανέβει στο Youtube και μπορούν να το παρακολουθήσουν στον σύνδεσμο που θα βρουν παρακάτω.

https://www.youtube.com/watch?v=hT51IcaT4Gg&feature=youtu.be


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr