Το ετήσιο event της Hotelier Academy επιστρέφει τον Φεβρουάριο με δωρεάν ξενοδοχειακά webinars, εξελίσσοντας τον τρόπο διεξαγωγής του, καθώς επιτρέπει στο κοινό να παρακολουθήσει το κάθε σεμινάριο είτε διαδικτυακά είτε από κοντά, στον συνεδριακό χώρο του Radisson Blu Park Hotel, Athens.

Η Hotelier Academy Greece ανανεώνει το ραντεβού της με το ξενοδοχειακό κοινό της Ελλάδας στον 5ο κύκλο δωρεάν webinars από τις 6 έως τις 10 Φεβρουαρίου, όπου θα παρουσιάσει ειδικά διαμορφωμένο εκπαιδευτικό περιεχόμενο σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Εκτός από τη δυνατότητα online παρακολούθησης μέσω Zoom αλλά και μέσω των Social Media της Hotelier Academy, για πρώτη φορά το κοινό θα μπορέσει να παρακολουθήσει από κοντά το event στον συνεδριακό χώρο του Radisson Blu Park Hotel.

Η φετινή διοργάνωση συμπεριλαμβάνει 15 ξενοδοχειακά webinars με θεματικές γύρω από τις ξενοδοχειακές πωλήσεις, το marketing αλλά και τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν οι ξενοδόχοι, ενώ θα δοθεί έμφαση στην εκπαίδευση στα εργαλεία της Google, αλλά και στη συνολική αναβάθμιση της ξενοδοχειακής εμπειρίας του επισκέπτη. Διατηρώντας τη λογική των προηγούμενων ετών, τον συντονισμό και την παρουσίαση του event έχει αναλάβει ο Νίκος Σ. Μοράντης, ενώ στο τέλος κάθε παρουσίασης θα απαντηθούν επιλεγμένες ερωτήσεις του κοινού.

 

Πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το event:

  • Διαδικτυακά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό: Με δωρεάν εγγραφή στο επίσημο website του event
  • Από κοντά, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, Athens: Με ειδική πρόσκληση είτε από την Hotelier Academy είτε από τις συμμετέχουσες εταιρίες. Προμηθευτείτε την πρόσκλησή σας εδώ.

Ειδικές σημειώσεις:

  • Το κοινό που θα παρακολουθήσει το κάθε webinar (είτε online είτε από κοντά) θα λάβει ειδική βεβαίωση παρακολούθησης.
  • Τα webinars θα είναι διαθέσιμα μόνο κατά τη διάρκεια της ζωντανής παρουσίασης. Μετά το τέλος του κάθε σεμιναρίου δεν θα υπάρχει δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website των Events της Hotelier Academy Greece σε αυτό το link.

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr