15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ

12-25 Ιουνίου 2023

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχών για τη συλλογική έκθεση

«Μνήμη και Λογοτεχνία» του 15ου Φεστιβάλ ΛΕΑ

στην Casa do Brasil

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους Ελληνοϊβηροαμερικανούς καλλιτέχνες και φωτογράφους που ζουν στην Ελλάδα!

 

Το 15ο Φεστιβάλ ΛΕΑ και η Casa do Brasil προσκαλούν Ελληνοϊβηροαμερικανούς καλλιτέχνες και φωτογράφους που διαμένουν στην Ελλάδα να συμμετάσχουν στη συλλογική έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα «Μνήμη και Λογοτεχνία», η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 30 Ιουνίου στην Αθήνα.

Στείλτε την πρότασή σας μέχρι τις 25 Μαΐου στο info@lea-festiva.com. Η ομάδα του Φεστιβάλ ΛΕΑ διατηρεί το δικαίωμα να επιλέξει τα έργα που θα αποτελέσουν μέρος αυτής της συλλογικής έκθεσης. Στις 2 Ιουνίου θα ανακοινωθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων και στις 12 Ιουνίου η έκθεση θα ανοίξει τις πόρτες της στην Casa do Brasil.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

1. Συμμετοχή

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε Ελληνοϊβηροαμερικανούς καλλιτέχνες που διαμένουν στην Ελλάδα. Η συμμετοχή προϋποθέτει την πλήρη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων της επιτροπής επιλογής.

2. Υποβολή αιτήσεων

Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των προτάσεων θα είναι η 25η Μαΐου 2023. Η υποβολή θα γίνεται μόνο ψηφιακά μέσω email στο: info@lea-festival.com. Οι ελλιπείς αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. Παρακαλείσθε να επισυνάψετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα, τα οποία περιγράφονται αναλυτικά παρακάτω:

  • Πλήρες όνομα, εθνικότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email
  • Περιγραφή του έργου και δελτίο δεδομένων (datasheet) του έργου
  • Εικόνα σε μορφή jpg ή pdf σε ανάλυση 150 dpi
  • Βιογραφικό 100 λέξεων το πολύ
  • Καλλιτεχνικό πορτφόλιο (προαιρετικό)

3. Επιλογή

Η ομάδα του Φεστιβάλ ΛΕΑ θα είναι υπεύθυνη για την αξιολόγηση των προτάσεων. Εντός πέντε (5) ημερών από την καταληκτική ημερομηνία, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της διαδικασίας επιλογής.

4. Είδος έργων και μορφή

Θα γίνονται δεκτά έργα ζωγραφικής, πρωτότυπα έργα γραφικών τεχνών και φωτογραφίας, με μέγιστο μέγεθος Α3. Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να παρουσιάσει από ένα (1) έως τρία (3) έργα. Η αποδοχή περισσοτέρων έργων θα γίνεται μόνο εφόσον υπάρχει συνοχή μεταξύ τους (ανήκουν στην ίδια σειρά ή αλληλοσυμπληρώνονται) και είναι αντιπροσωπευτικά του θέματος του 15ου Φεστιβάλ ΛΕΑ: «Μνήμη και Λογοτεχνία».

5. Στήσιμο και ξεστήσιμο

Οι συμμετέχοντες θα είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά των έργων στην Casa do Brasil την ημερομηνία που υποδεικνύεται από τον διοργανωτή για την έναρξη του στησίματος της έκθεσης (6-7 Ιουνίου από τις 10:00 π.μ. έως τις 4:00 μ.μ.). Ομοίως, θα είναι υπεύθυνοι για την παραλαβή του έργου την ημερομηνία που θα υποδείξει ο διοργανωτής στο τέλος της έκθεσης. Την επιμέλεια, καθώς και το στήσιμο και ξεστήσιμο της έκθεσης θα έχουν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ ΛΕΑ. Το Φεστιβάλ ΛΕΑ δεν επιβαρύνεται με τα έξοδα μεταφοράς, εισαγωγής ή εξαγωγής των έργων.

6. Έγγραφα

  • Πλήρες όνομα, εθνικότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο, email
  • Περιγραφή του έργου και τεχνικός φάκελος της/των εργασίας/εργασιών
  • Εικόνα σε μορφή jpg ή pdf σε ανάλυση 150 dpi
  • Βιογραφικό σημείωμα
  • Καλλιτεχνικό πορτφόλιο(προαιρετικό)
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr