8ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους

Υποδεχόμαστε το 8ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου, με ένα πλούσιο πρόγραμμα, το περιλαμβάνει 37 ταινίες μικρού μήκους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μέσα από ένα κινηματογραφικό ταξίδι σε ταινίες fantasy, animation, ντοκιμαντέρ, κοινωνικές και τρόμου, έρχεται το φετινό καθιερωμένο αφιέρωμα όχι σε έναν αλλά σε όλους τους σκηνοθέτες οι οποίοι «παίχτηκαν» τα προηγούμενα έτη στο φεστιβάλ.

Το διήμερο πρόγραμμα του φεστιβάλ θα εμπλουτιστεί με ένα εορταστικό ποτ πουρί από το 1ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους, με προβολή ταινιών μικρού μήκους των: Charlie Chaplin, Tim Burton, John Carpenter, David Lynch, Stanley Kubrick, Steven Spielberg και David Cronenberg.

Φυσικά, όπως κάθε χρόνο, θα προβληθούν βραβευμένες ταινίες από τον θεσμό του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Αλεξάνδρειας «Ταξιδεύει».

Ο θερινός κινηματογράφος της Έδεσσας μεταμορφώνεται σε spot κινηματογραφόφιλων και φιλοξενεί τον κόσμο που αγάπησε και στήριξε τον θεσμό από την πρώτη του χρονιά, αλλά και όλους τους αγαπητούς δημιουργούς των ταινιών. Μέσα από την ελεύθερη συμμετοχή όλων των καλλιτεχνικών έργων, σκοπός του φεστιβάλ είναι να επικοινωνήσει με τον θεατή μέσα από το πρίσμα της ανεξάρτητης δημιουργίας.

Δύο βραδιές για όλους τους σινεφίλ στον πιο όμορφο θερινό κινηματογράφο της Ελλάδας έρχονται να μας μαγέψουν.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε σαν ένα φως στην πολιτιστική ζωή της Έδεσσας και φάνταζε ουτοπία, μέχρι το όνειρο της διοργανωτικής ομάδας του φεστιβάλ –μετά από 7 επιτυχημένες χρονιές– να καταφέρνει να μετρά οχτώ διοργανώσεις και ένα καλοκαίρι γεμάτο κινηματογραφικές υποσχέσεις. Το όνειρο μεγάλωσε, ενισχύθηκε και αγαπήθηκε από όλο τον κόσμο, ο οποίος στάθηκε δίπλα του, και από όλους τους δημιουργούς, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν τις ταινίες τους σε αυτό.

Εν αναμονή λοιπόν του καλύτερου –μέχρι το επόμενο– φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών μικρού μήκους της Έδεσσας, με έντονο τον ενθουσιασμό, τη συγκίνηση, το μεράκι και τη δουλειά, είμαστε εδώ, σε μια εποχή μετά τον covid, να αναμένουμε τη συντροφιά σας για να απολαύσουμε με χαρά μαζί τη μαγεία του θερινού κινηματογράφου!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr