Θεσσαλονίκη 18/05/2023

Αρ. Πρωτ.: 1945.05.2023

Δελτίο Τύπου

Σ.Ε.Γ.Ε.: Ανακοίνωση αποτελεσμάτων #Her_Research 2023 -

Λαμπερή Τελετή Βράβευσης

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος - ΣΕΓΕ συνεχίζει να βρίσκεται διπλά στις γυναίκες ερευνήτριες και ναυποστηρίζει την πολύτιμη συνεισφορά τους στην επιστήμη. O δεύτερος κύκλος #Her_Research, ηεπιτυχημένη δράση του συνδέσμου, κλείνει τον κύκλο της με την ανακοίνωση των νικητήριων ομάδων.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί σε μια λαμπρή τελετή βράβευσης την Πέμπτη 25 Μαΐου 2023, εντός του Εκθεσιακού Χώρου της ΔΕΘ-HELEXPO (Εγνατίας 154, 54636), στο Περίπτερο 13 - Stage 2 στο πλαίσιο της έκθεσης καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας Beyond.

Με την ολοκλήρωση τουδιήμερου bootcamp της δράσης #Her_Research τον Φεβρουάριο, όπου οι 43 ερευνητικές ομάδες γυναικών παρουσίασαν τις προτάσεις τους, η δεκαμελής ακαδημαϊκή επιστημονική επιτροπή τις αξιολόγησε και επέλεξε τις οχτώ (8) καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα λάβουν τα φετινά έπαθλα:

  • Τρεις (3) ομάδες θα λάβουν δωρεάν υποστήριξη με συγγραφή ερευνητικών προτάσεων για το Horizon Europe ή το αντίστοιχο ερευνητικό πρόγραμμα, από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων. 
  • Πέντε (5) ομάδες θα  λάβουν δωρεάν ένα πλήρες εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πακέτο πέντε (5) ωρών από εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων. 

Μη χάσετε την ευκαιρία να δικτυωθείτε,να εξερευνήσετε πιθανές μελλοντικές συνεργασίες, και να γιορτάσετε μαζί μας τη βράβευση των νικητριών του δεύτερου κύκλου της δράσης #Her_Research.

Ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να παλεύει για την ισότητα και στον τομέα της έρευνας, μέσα από την ουσιαστική ενδυνάμωση των γυναικών ερευνητριών σε θέματα τεχνογνωσίας, για την πρόσβασή τους στη χρηματοδότηση, την ανταλλαγή χρήσιμων πληροφοριών και εμπειριών καιτη διευκόλυνση της δικτύωσής τους στον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς «ο κόσμος χρειάζεται την επιστήμη και η επιστήμη χρειάζεται τις γυναίκες».

Ο δεύτερος κύκλος της δράσης #Her_Research τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, και του Ιόνιου Πανεπιστημίου.

Η δράση υλοποιείται με την υποστήριξη των Betsson Foudation, ΔΕΘ-HELEXPO, Beyond, BeBest, Industry Disruptors-Game Changers.

Χορηγοί επικοινωνίας: Κοσμοράδιο 95,1, Α8inea, Epixeiro.gr , WomanToc, GrTimes, Skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 224440.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr