Η «The Holy Art Gallery» πάει Πάρο, με την ομαδική έκθεση «Art on Loop» και επιλεγμένους καλεσμένους της εγχώριας καλλιτεχνικής σκηνής

Εγκαίνια: Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023, 19:30-22:00
Έκθεση ανοιχτή στο κοινό έως 14 Αυγούστου 2023
Μιχαήλ Πρωτόδικου, Πάρος 844 00, Greece

Η Πάρος, ένα από τα πιο ειδυλλιακά νησιά της Ελλάδας, με ζωηρή καλλιτεχνική σκηνή και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, θα φιλοξενήσει, για πρώτη φορά την Παρασκευή 11 Αυγούστου, την ομαδική έκθεση «Art on Loop»!

Σε έναν χώρο ατμοσφαιρικό και φιλόξενο, η «The Holy Art Gallery» έχει τη χαρά να προσφέρει την ευκαιρία σε σύγχρονους καλλιτέχνες να εκθέσουν τα έργα τους, ανάμεσα σε ταλαντούχους δημιουργούς από όλο τον κόσμο, μέσα από οθόνες υψηλής ευκρίνειας, συνοδεία επιλεγμένης μουσικής και open wine bar.

Το κοινό καλείται να απολαύσει ένα group show με έργα κάθε μέσου, όπως πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, φωτογραφίες, ψηφιακά έργα, NFTs και πολλά ακόμα, σε μια έκθεση που επαναπροσδιορίζει τα όρια μεταξύ τέχνης και τεχνολογίας.

Εκτός από τα έργα ταλαντούχων δημιουργών από κάθε σημείο του πλανήτη, η «The Holy Art Gallery» υποδέχεται μια συλλογή έργων από διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η καλλιτεχνική συνύπαρξη του απαράμιλλου ταλέντου τους στο πλαίσιο της έκθεσης είναι ένας ακόμα λόγος για την παρουσία του κοινού εκεί. Πιο συγκεκριμένα, ο εξαιρετικά ταλαντούχος και αγαπημένος φωτογράφος Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης θα ταξιδέψει το κοινό μέσα από το φωτογραφικό του υλικό που είναι βαθιά συνδεδεμένο με το γοητευτικό Αιγαίο πέλαγος και το μαγευτικό νησί της Πάρου. Ο σύγχρονος ζωγράφος DUSB θα παρουσιάσει έργα του βαθιά ριζωμένα στη street art. Ακόμα, η Υακίνθη Στρατοπούλου, καθοδηγούμενη από συναισθήματα, θα συνεπάρει το κοινό σε ένα μαγευτικό καλλιτεχνικό ταξίδι, χρησιμοποιώντας ζωγραφική, φωτογραφία, βίντεο και ποίηση, ενώ ο αγαπημένος Yiakoú, αξιόλογος street artist, θα εκθέσει δημιουργίες του που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητά τους και την ικανότητά τους να μαγνητίζουν το κοινό.

Η «The Holy Art Gallery» καλεί το κοινό να κλείσει τα εισιτήριά του εδώ!

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.theholyart.com
Contact: athens@theholyart.com.
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 19:30-22:00
Σαββατοκύριακο, Δευτέρα 12:00-17:00

Λέξεις κλειδιά: 

The Holy Art GalleryΠάροςArt on Loop
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr