Όπως είναι ευρέως γνωστό, η αγορά εργασίας στις μέρες μας είναι πολύ απαιτητική και ανταγωνιστική. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας οδηγούν εργοδότες και υποψηφίους να συνεννοούνται σε πολύ λίγο χρόνο, επομένως η αναζήτηση εργασίας χρειάζεται στοχευμένες κινήσεις. Πώς όμως μπορούν να τις έχουν υπ' όψιν τους τα νέα παιδιά, που τώρα ξεκινούν την επαγγελματική ζωή τους;

Για την υποστήριξη σε τέτοια ακριβώς θέματα, το Skywalker.gr, σε απάντηση της πρόσκλησης του ΙΕΚ Παστέρ Θεσσαλονίκης, ανταποκρίθηκε με την πραγματοποίηση παρουσίασης-ενημέρωσης των σπουδαστών στις θεματικές «Σύνταξη αποτελεσματικού βιογραφικού», «Soft skills στην αγορά εργασίας» και «Αναζήτηση εργασίας χωρίς προϋπηρεσία».

 

        ...

 

Οι εκπρόσωποι του Skywalker.gr Σοφία Περπερίδου, Ιωάννα Κορδίλα και Χρύσα Δότσα ενημέρωσαν αναλυτικά τους φοιτητές μέσα από διαδραστικές εισηγήσεις και συζήτησαν μαζί τους κάθε απορία και προβληματισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές του ΙΕΚ Παστέρ κατέκλυσαν την αίθουσα, παρ’ όλο που η παρακολούθηση των εισηγήσεων δεν ήταν υποχρεωτική γι’ αυτούς, δείγμα ότι η ενημέρωση σχετικά με την αναζήτηση εργασίας ενδιαφέρει και κινητοποιεί τους υποψηφίους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΙΕΚ Παστέρ και την κα Έλενα Παπαπέτρου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Εις το επανιδείν!

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework