...

Πρόσκληση σε Ημερίδα «Επαγγελματικής & Επιχειρηματικής Ενδυνάμωσης Γυναικών με Αναπηρία»

Η ΚΣΔΕΟ «ΕΔΡΑ» διοργανώνει την απολογιστική ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος100 Mirrors Inclusive «Επαγγελματικής &Επιχειρηματικής Ενδυνάμωσης Γυναικών με Αναπηρία» την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 ώρες 14:00 με 18:00.

Στο πλαίσιο της ημερίδας θα γίνουν ομιλίες για την επιχειρηματικότητα, θα παρουσιαστεί το έργο, οι σκοποί και οι στόχοι του και κυρίως τα παραδοτέα εργαλεία: ο οδηγός «Επιχειρηματικότητας Γυναικών με Αναπηρία» και ο «Οδηγός Μentoring και Coaching Γυναικών με Αναπηρία», με στόχο την επαγγελματική και επιχειρηματική ενδυνάμωση των γυναικών με αναπηρία. Το εγχειρίδια αυτά παρουσιάζουν με απλό και εύληπτο τρόπο πώς η συμπεριληπτική επιχειρηματικότητα μπορεί να βοηθήσει τις γυναίκες με αναπηρία να αναπτύξουν ιδέες, να εξελιχθούν επαγγελματικά και εντέλει να επιτύχουν το προσωπικό τους όραμα!

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου, Καραθεοδωρή 1, Περιστέρι (Μετρό Στάση «Περιστέρι») με ελεύθερη συμμετοχή.

Για δηλώσεις συμμετοχής:
Τηλ. 210 5913826 / E-mail: amanioti@edra-coop.gr

Λίγα Λόγια για το 100 Mirrors Inclusive
Το πρόγραμμα 100 Mirrors Inclusive «Εργαλεία για τη δραστηριοποίηση γυναικών με αναπηρία» είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα εντός του Ευρωπαϊκού Erasmus+ KA2, που εστιάζει στην προώθηση της δραστηριοποίησης των γυναικών με αναπηρία και τη συμμετοχή τους σε κοινωνικές δράσεις και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Προωθεί την ανάδειξη της δημιουργικότητας που έχουν οι γυναίκες με αναπηρία έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Βασικός στόχος του είναι η επαγγελματική και επιχειρηματική δραστηριοποίηση γυναικών με αναπηρία και χρόνια νοσήματα, αναπτύσσοντας μια μεθοδολογία που στηρίζεται στο coaching, το mentoring και το job shadowing. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο http://100mirrors-inc.eu/


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework