Με 300 εκθέτες από 8 χώρες, η 9η Διεθνής Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα - Logistics & Επαγγελματικά Οχήματα από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2023

Κάθε προηγούμενο αναμένεται να ξεπεράσει, σε επίπεδο συμμετοχών, η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2023.

Η ανοδική πορεία της ευρύτερης βιομηχανίας υπηρεσιών για την εφοδιαστική αλυσίδα, material handling, εμπορευματικών μεταφορών και εμπορικού οχήματος αντικατοπτρίζεται και στην μοναδική στο είδος της έκθεση, που συγκεντρώσει περίπου 300 εκθέτες, με ξένες συμμετοχές από 8 συνολικά χώρες, εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά halls, υποστηρίζεται από 3 υπουργεία και όλους τους συλλογικούς φορείς του κλάδου, οι οποίοι εμπλέκονται και στη διοργάνωση των 12 παράλληλων με την έκθεση συνεδριακών events, LOGI.C 2023.

Εγκαίνια με την παρουσία πλήθος επισήμων

H έκθεση θα εγκαινιαστεί επισήμως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας εκ μέρους του Υπουργείου Ανάπτυξης, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Υπουργείου Ναυτιλίας, ενώ ξένες προσωπικότητες του κλάδου των εμπορευματικών μεταφορών, όπως εκπρόσωπος του International Road Transport Union (IRU), του European Network of Freight Villages (Europlatforms) αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, θα δώσουν, επίσης, το «παρών».

Εκθέματα από 3 και πλέον τομείς

Πάνω από 25.000 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα και να ενημερωθούν για νέες υπηρεσίες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος.

A) Υπηρεσίες μεταφορών & logistics

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», κάθε βιομηχανική-εμπορική εταιρία μπορεί να ανακαλύψει συνεργάτες για την αποθήκευση των προϊόντων της, τη μεταφορά, την αστική αλλά και την εθνική-διεθνή διανομή, τις ανάγκες των e-shop κ.λπ.

B) Εξοπλισμός αποθήκης – αυτοματισμοί

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», παραδοσιακά, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες βρίσκουν λύσεις για τον εξοπλισμό κάθε μεγέθους αποθήκης, λύσεις συσκευασίας, συμβούλους για την κατασκευή της αποθήκης, λύσεις αυτοματισμών, robotics και artificial intelligence εφαρμογών σε tailor-made λύσεις για μικρές αποθήκες ή μεγαλύτερα logistics centers.

Γ) Επαγγελματικό όχημα και τεχνολογίες μεταφορών

Στο πλαίσιο της «Cargo Truck & Van Expo», αντιπροσωπείες επαγγελματικών οχημάτων μεταφορών και διανομών εκθέτουν τα νέα μοντέλα τους σε van και βαρέα οχήματα, παρουσιάζοντας λύσεις ηλεκτροκίνησης αλλά και διπλού καυσίμου. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν λύσεις για αναλώσιμα, τεχνολογίες μεταφορών, leasing επαγγελματικών στόλων κ.λπ.

Παράλληλο συνεδριακό πρόγραμμα LOGI.C

Όπως κάθε φορά, στο πλαίσιο της διπλής έκθεσης, τα πολυσυνέδρια LOGI.C δίνουν ραντεβού με το κοινό τους, σε δύο συνεδριακές αίθουσες και τις 3 εκθεσιακές ημέρες, με 12 θεματικά events, τη συνδιοργάνωση των οποίων μαζί με το περιοδικό SC&L έχουν αναλάβει συλλογικοί φορείς του ευρύτερου κλάδου των logistics και μεταφορών, όπως και εταιρίες συμβούλων επιχειρήσεων, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντος για όσα συμβαίνουν στη διεθνή και την εγχώρια αγορά logistics, εμπορευματικών μεταφορών, αυτοματισμών και οργάνωσης αποθήκης κ.λπ.

Η διοργανώτρια εταιρία O.MIND CREATIVES, οι περίπου 300 εκθέτες και οι συνδιοργανωτές των συνεδρίων LOGI.C σάς καλούν να δώσετε ραντεβού με την αγορά του μέλλοντος, στο Metropolitan Expo και στην 9η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.supplychainexpo.gr

Λέξεις κλειδιά: 

έκθεσηlogistics
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr