...

Ανοιχτό δωρεάν μάθημα γνωριμίας με τη συναισθηματική διαλεκτική

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ώρα: 18:00

Νέα ομάδα συναισθηματικής διαλεκτικής

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς σας προσκαλεί τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στον Πολυχώρο Τέχνης & Έκφρασης +αίσθημα, Αθηνάς 30, Μοναστηράκι, στο ανοιχτό δωρεάν μάθημα συναισθηματικής διαλεκτικής.

... ...

Η συναισθηματική διαλεκτική είναι μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης, βραβευμένη από την Unesco, που διδάσκεται από τον ίδιο τα τελευταία 16 χρόνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο κ.α. Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από τον λόγο – τον διάλογο, τη μουσική και την κίνηση, αλλά και την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκόσμιου θεάτρου.

Η μέθοδος αποτελείται από ξεχωριστές ενότητες και περιλαμβάνει ασκήσεις:

  • Διαφραγματικής αναπνοής και υποκριτικής, στοιχεία αυτοσχεδιασμού, γλώσσα σώματος, ικανότητες επικοινωνίας, σκηνική παρουσία, ορθοφωνία, θεατρικό παιχνίδι, διαχείριση και έκφραση συναισθημάτων, ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και διαμόρφωση προσωπικής εικόνας.

Η μέθοδος στοχεύει στη σωστή διαχείριση και έκφραση των συναισθημάτων με βάση τους δείκτες συναισθηματικής νοημοσύνης και την αποτελεσματική χρήση των εργαλείων επικοινωνίας. Απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να βιώσουν τη μαγεία των ρόλων για να ενεργοποιήσουν το προσωπικό υλικό και τις εσωτερικές δυνάμεις τους, ανακαλύπτοντας δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά τους.

Ελάτε να τη γνωρίσετε!

www.synaisthimatikhdialektikh.com

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 6946 105520.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 1 Σχόλια
1

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

-- 10-09-2018 | 13:40:59

Απάντηση
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework