Στις 5 Οκτωβρίου το 13o Mobile Connected World

 

Η «καρδιά» του connectivity, των δικτύων πέμπτης γενιάς (5G), των ιδιωτικών δικτύων, του 5G Standalone (SA), των smart cities αλλά και του μέλλοντος που βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τη μορφή του 6G,θα «χτυπήσει» και φέτος στο Mobile Connected World, ένα συνέδριο που έρχεταιστις 5 Οκτωβρίου 2023, για 13η φορά, με την υπογραφή και την αξιοπιστία τηςSmartpress. Στο διαρκώς μεταβαλλόμενο τοπίο της διασυνδεσιμότητας, το συνέδριοθα φωτίσει την πορεία μας προς ένα πλήρως συνδεδεμένο μέλλον!

Προσηλωμένο στο παρόν αλλά προσανατολισμένο προς το μέλλον, το13ο Mobile Connected Worldθα φέρει στο προσκήνιοτη μετασχηματιστική δύναμη του 5Gκαι θα ρίξει μια ματιά στο μέλλον και τις επαναστατικές δυνατότητεςπου υπόσχεται να μας προσφέρει το 6G.Το συνέδριο δεν θα εμβαθύνει απλώς στις τεχνικές λεπτομέρειες αλλά, με τους experts και τις ομιλίες που θα φιλοξενήσει, αλλά θα παρουσιάσει τις πρακτικές εφαρμογές που μετασχηματίζουν κάθε βιομηχανία, που αλλάζουν κάθε οικονομία και αναδιαμορφώνουν κάθε κοινωνία.

Το συνέδριο θα εστιάσει την προσοχήστα αναπτυξιακά βήματα που έκανε το 5Gκαι στις ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο μέσω των private networks και του standalone, παρουσιάζοντας τις άνευ προηγουμένου δυνατότητες για μετάδοση δεδομένων, μια διαδικασία που ανοίγει τον δρόμο για ενίσχυση του Internet of Things (IoT) και βελτίωση της επικοινωνίας Machine-to-Machine. Και επειδή οι πρακτικές εφαρμογές έχουν πάντα τη δική τους σημασία,θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο το 5G φέρνει εξελίξεις σε τομείς όπως η υγεία, οι κατασκευές, η εκπαίδευση και η ψυχαγωγία.

Την ίδια στιγμή, το συνέδριο θα εστιάσει το ενδιαφέρον τουκαι στην έννοια της «έξυπνης πόλης», η οποία, καθώς επιταχύνουμε τον βηματισμό προς έναν ψηφιακό και διασυνδεδεμένο κόσμο, εξελίσσεται από ένα επιθυμητό μέλλον σε μια κρίσιμη αναγκαιότητα. Η τεχνολογία και τα δεδομένα που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν πως η βελτίωση της ποιότητας της αστικής διαβίωσης, η ενίσχυση της βιωσιμότητας και η αύξηση της αποδοτικότητας,δεν είναι απλώς πολυτέλεια – είναι επιτακτική ανάγκη.

Καθώς εμβαθύνουμε στο ψηφιακό παρόν και οδηγούμαστε προς ένα ψηφιακό μέλλον, τοMobile Connected World 2023σας προσκαλεί να γίνετε μέρος αυτού του ταξιδιού.Δεν είναι απλώς «ένα ακόμη» συνέδριο. Είναι μια γιορτή της επιχειρηματικότητας, της ευρηματικότητας, της καινοτομίας και μια κοινή δέσμευση για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος, όπου η τεχνολογία θα χρησιμεύει ως καταλύτης για την πρόοδο,προσφέροντας απεριόριστες δυνατότητες.

Μάθετε περισσότερα και πραγματοποιήστε σήμερα την εγγραφή σας, δωρεάν και με ένα κλικ, στοwww.mcw.gr

 

Λέξεις κλειδιά: 

συνέδριομέλλονομιλίες
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr