...

Το Careers in White διοργανώνει δύο νέες Ιατρικές Ημέρες Καριέρας στις 6 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 7 Οκτωβρίου στην Αθήνα.

 

Οι Ιατρικές Ημέρες Καριέρας έρχονται με νέες ευκαιρίες εργασίας στον ιατρικό τομέα, για όσους επιθυμούν να εργαστούν σε κάποια από τα κορυφαία νοσοκομεία και κλινικές της Ευρώπης.

 

Το Careers in White φέρνει στην Ελλάδα ορισμένα από τα μεγαλύτερα γραφεία εύρεσης εργασίας στον ιατρικό τομέα απ’ όλη την Ευρώπη, που προσφέρουν θέσεις εργασίας στη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία.

Οι εκδηλώσεις μας απευθύνονται σε ειδικούς και ειδικευόμενους γιατρούς, οδοντιάτρους, γενικούς γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές, φροντιστές και βοηθητικό ιατρικό προσωπικό που αναζητά νέες ευκαιρίες καριέρας.

 

Η 19η σειρά Ιατρικών Ημερών Καριέρας θα πραγματοποιηθεί:

  • στη Θεσσαλονίκη στις 6 Οκτωβρίου στο Mediterranean Palace Hotel (10:00-16:00)
  • στην Αθήνα στις 7 Οκτωβρίου στο Electra Palace Hotel (10:00-16:00)

 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Συμβουλεύουμε τους υποψηφίους να έχουν μαζί το βιογραφικό τους για να μπορούν να υποβάλουν αίτηση στις προσφερόμενες θέσεις.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Ημέρες Καριέρας Careers in White, καθώς και τις εταιρίες που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο: www.careersinwhite.com/fairs

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework