ΟΠΑ Run 2021: Ένας αγώνας δρόμου για την κοινωνία

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, Πεδίον του Άρεως

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν για 3η χρονιά το «ΟΠΑ Run», έναν αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί στο πάρκο του Πεδίου του Άρεως την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση ξεκίνησε το 2018 με στόχο αφενός να αναδειχθεί το Πεδίον του Άρεως σε έναν χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες και αφετέρου να προωθηθεί ένας υγιεινότερος τρόπος ζωής. Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια, φτάνοντας τις 1.300 και 1.600 συμμετοχές αντίστοιχα. Εκατοντάδες ήταν και οι εθελοντές, οι οποίοι συνεισέφεραν στην οργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων, χωρίς τη βοήθεια των οποίων το ΟΠΑ Run δεν θα σημείωνε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

Φέτος για πρώτη φορά το ΟΠΑ Run εστιάζει και στην ευαισθητοποίηση του κοινού ως προς την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στο οικολογικό αποτύπωμα του αγώνα. Το ΟΠΑ Run εντάσσεται στη στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του Πανεπιστημίου, καθώς είναι μια από τις δράσεις του Προγράμματος Εθελοντισμού του ΟΠΑ «AUEB Volunteers», μια και η οργανωτική του ομάδα απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από εθελόντριες φοιτήτριες και εθελοντές φοιτητές του Πανεπιστημίου, αποτελεί δε τη μαζικότερη κοινωνική δράση του Ιδρύματος τα τελευταία έτη.

Εξασφαλίστε κι εσείς τη θέση σας στο 3ο ΟΠΑ Run με ένα κλικ στην www.ticketservices.gr/event/opa-run-2021! Το κόστος συμμετοχής είναι 3 ευρώ.

Παρακαλούμε θερμά τους ενδιαφερόμενους και υποψήφιους συμμετέχοντες να διαβάσουν αναλυτικά τους Όρους Συμμετοχής και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής του αγώνα, που βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα www.aueb.gr/oparun.

Με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό σας περιμένουμε να τρέξουμε «Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως» την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου στον αγώνα δρόμου των 5 χιλιομέτρων! Τα λέμε εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ώρα έναρξης του αγώνα, τον χώρο εκκίνησης και άλλες λεπτομέρειες επισκεφθείτε το www.aueb.gr/oparun.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr