Πρακτική οn-line συμπλήρωση των πεδίων όλων των εντύπων – Οι αλλαγές στο Εργάνη με τον νέο εργασιακό νόμο 4808/2021

Σκοπός του σεμιναρίου είναι:

Να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση για τη σωστή καταχώριση των πεδίων όλων των εντύπων στο Εργάνη.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε:

Σε όποιον επιθυμεί να λάβει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη. Σε στελέχη της οικονομικής διεύθυνσης και των τμημάτων μισθοδοσίας / λογιστηρίου. Σε στελέχη του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού και προσωπικού, ελεύθερους επαγγελματίες, λογιστές. Σε φοιτητές και ανέργους.

Στο σεμινάριο δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης για όποιον επιθυμεί να το χρησιμοποιήσει στο βιογραφικό του σε περίπτωση που αναζητά εργασία σε τμήματα HR, Ανθρώπινου Δυναμικού, Μισθοδοσίας, Οικονομικής Διεύθυνσης και Λογιστηρίου.

Η εισηγήτρια παρέχει δωρεάν υποστήριξη σε όλους τους συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail.

Ημερομηνίες διεξαγωγής

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου, ώρες: 16:00-20:00 ή
Τρίτη 5 Οκτωβρίου, ώρες: 10:00-14:00
Διάρκεια: 4 ώρες

Πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο Εργάνη:

Πατήστε εδώ: ΕΡΓΑΝΗ

Επικοινωνήσετε μαζί μας στα: 210 9607154, 6937 141802

(Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο 09:00-14:00)

Ε-mail: info@feetheflow.gr και contact@feeltheflow.gr

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη Δήλωση συμμετοχής εδώ.

www.feeltheflow.gr

Εισηγήτρια

Κωνσταντία Πάλλα

Η Κωνσταντία Πάλλα / Konstantia Palla είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Κοινωνιολόγος, Associate Certified Coach (ACC-ICF), πρόεδρος ICF GREECE 2020, ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece.

Ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών ΛΑΕΚ του ΟΑΕΔ. Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑΝΑΔ). Έχει μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία και συνεργάζεται με μεγάλους εκπαιδευτικούς φορείς και πανεπιστήμια σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο σε θέματα coaching, soft skills, εργασιακά, διαπραγματεύσεις, stress management, οργανωσιακή συμπεριφορά, time management, συμβουλευτικής, συναισθηματικής νοημοσύνης, κοινωνιολογίας και κοινωνικής ψυχολογίας.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr