Προκήρυξη 20ού Δρόμου Αργολικού Κόλπου

Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου σε συνεργασία με το ΣΔΥ Αργολίδας και υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) προκηρύσσει την εκδήλωση αναψυχής τρεξίματος/δυναμικού βάδην με την επωνυμία «20ός Δρόμος Αργολικού Κόλπου».

  • Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022
  • Τόπος εκκίνησης: Λέρνα (εστιατόριο «Αρδάμη»)
  • Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
  • Απόσταση διαδρομής: 15,3 km (εστιατόριο «Αρδάμη»-Παραλιακή Οδός Νέας Κίου-Ναυπλίου-Κολυμβητήριο Ναυπλίου), Χάρτης διαδρομής ΕΔΩ
  • Τόπος τερματισμού: Ναύπλιο (κολυμβητήριο)
  • Δηλώσεις συμμετοχής:

Για δηλώσεις συμμετοχής των δρομέων/αθλουμένων πατήστε ΕΔΩ. Μόνο σε περίπτωση που ο αθλητής δεν μπορεί να κάνει online εγγραφή, να στέλνει την εγγραφή του με fax στο 27520 28796 ή στο e-mail sebasnafplio@gmail.com, όπου θα αναγράφονται με κεφαλαία γράμματα επώνυμο, όνομα, έτος γέννησης και ο σύλλογος. Στον αγώνα θα εφαρμοστούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ με τμηματικές εκκινήσεις. Κατά την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού θα ζητηθεί πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον Covid-19 ή ισχύον πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό rapid, PCR test 48 ωρών.

Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής (>10 δρομείς) να αποσταλούν σε αρχείο xlsx στο e-mail: elzacharo@gmail.com, όπου σε διαφορετική στήλη με κεφαλαία γράμματα θα αναγράφονται επώνυμο, όνομα, έτος γέννησης και ο σύλλογος. Για αυτές μόνο τις εγγραφές θα δοθούν στους δρομείς οι αριθμοί συμμετοχής από τον επικεφαλής της αποστολής πριν από τον αγώνα.

Κόστος συμμετοχής: 5 €. Για τους ΑΜΕΑ, καθώς και για τους ανέργους (με την επίδειξη κάρτας ανεργίας), δεν θα ζητηθεί κόστος συμμετοχής.

H απόδειξη κατάθεσης θα ζητηθεί στην παραλαβή του αγωνιστικού υλικού ή να αποσταλεί στο fax 27520 28796 ή στο e-mail sebasnafplio@gmail.com.

Αριθμός λογαριασμού: 540-002101-074786, Alpha Bank

IBAN GR84 0140 5400 5400 0210 1074 786

Δικαιούχος:

Κυριακή Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Παπαβασιλείου

Στην τραπεζική κατάθεση να αναγράφεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο του καταθέτη.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα:

69553 82491 και 27520 24450 (κ. Παπαβασιλείου Παναγιώτης)

Η χρονομέτρηση του αγώνα θα είναι ηλεκτρονική (Chip timing).

  •  Όροι συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα συμβεί (θα ζητηθεί συγκατάθεση από κηδεμόνα για τους ανήλικους δρομείς). Οι αθλητές προτείνεται να έχουν εξεταστεί και να έχουν πρόσφατη βεβαίωση εξειδικευμένου ιατρού, που να βεβαιώνει ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας διάρκειας και έντασης.

8. Μετακίνηση συμμετεχόντων:

Η μετακίνηση θα γίνει με λεωφορεία που θα αναχωρούν από τις 8:00-8:30 από το Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου, και με τη φροντίδα των διοργανωτών οι συμμετέχοντες θα μεταφερθούν στον χώρο εκκίνησης.

  • Διάφορα

Για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα θα χρησιμοποιηθούν ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου.

Για την ασφάλεια της διαδρομής θα φροντίσει το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου.

Σημεία ανεφοδιασμού θα υπάρχουν στα 5ο και 10ο χιλιόμετρο. Ενδιάμεση ηλεκτρονική χρονομέτρηση θα γίνει στο 10ο km. Έπαθλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας.

Σε όλους όσοι τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ το ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν την επομένη του αγώνα να το κατεβάσουν από την ιστοσελίδα του αγώνα: https://sites.google.com/view/agonasargolikoukolpou/

Χάρτης διαδρομής

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr