Σεμινάριο: Το pr στις ανάγκες τού σήμερα - Από τη Βάσω Σωτηρίου

Είναι η πρώτη φορά, σχεδόν δέκα χρόνια από την ίδρυση της We Will , που στέλνω δελτίο Τύπου για τον εαυτό μου. Αφορμή το πρώτο σεμινάριο δημοσίων σχέσεων που σχεδίασα και το οποίο θα φιλοξενηθεί από αρχές Νοεμβρίου στην Ανοιχτή Τέχνη. Στα θρανία και πάλι. Από την έδρα αυτή τη φορά για να μοιραστώ όλα όσα έχω αποκομίσει τόσα χρόνια που εργάζομαι στον χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Η Βάσω Σωτηρίου σχεδίασε και παρουσιάζει, σε συνεργασία με την Ανοιχτή Τέχνη, σεμινάριο δημοσίων σχέσεων με τίτλο: «Το pr στις ανάγκες τού σήμερα». Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και σχεδόν δέκα χρόνια στο τιμόνι της δικής της εταιρίας (Βάσω Σωτηρίου-We Will), θα μοιραστεί γνώσεις και χρήσιμα εργαλεία, διαλύοντας παράλληλα μύθους σχετικά με τη φιλοσοφία και τους στόχους των δημοσίων σχέσεων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Το σεμινάριο ξεκινά αρχές Νοεμβρίου, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά από όποια γωνιά του κόσμου κι αν βρίσκεστε. Σε ποιους απευθύνεται; Σε όλους, χωρίς υπερβολή. Σίγουρα σε εκείνους που θέλουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον κλάδο του pr, αλλά και σε καλλιτέχνες και πάσης φύσεως δημιουργούς που επιζητούν χρήσιμα εργαλεία για να κάνουν το έργο τους πιο γνωστό. Σε εκείνους που τα χάνουν όταν πρέπει να μιλήσουν σε κοινό ή που νιώθουν πως οι διαπραγματευτικές τους ικανότητες χρειάζονται βελτίωση. Όλη η ζωή είναι πώληση. Πώληση των πιο δυνατών μας σημείων. Της δουλειάς μας, των ιδεών μας, με στόχο της υλοποίηση και την επιτυχία.

Μύθοι και χρήσιμα εργαλεία:

Όπως σημειώνει η Βάσω Σωτηρίου: «Οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι ενέργειες που θα γίνουν για να γνωστοποιήσουμε ένα έργο ή έναν άνθρωπο. Πολύ εσφαλμένα έχει διαδοθεί η άποψη πως οι δημόσιες σχέσεις δεν είναι τίποτε άλλο πέρα από ψέματα και πως όσοι ασχολούνται με αυτές δεν είναι και πολύ ειλικρινείς. Πιστεύω ότι ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Ο επιτυχημένος επαγγελματίας αναφέρεται μόνο στην αλήθεια. Η αγάπη, η υπομονή, η επιμονή, τα όνειρα και οι μικρές καθημερινές νίκες μέχρι την τελική κατάκτηση του στόχου είναι τα συστατικά που κάνουν τη δουλειά μου επιτυχημένη. Λατρεύω τους ανθρώπους και λατρεύω τη ζωή. Πιστεύω πως έχουμε γεννηθεί για να κάνει ο καθένας το δικό του ταξίδι. Ένα ταξίδι καινούριο ξεκινά για εμένα, το οποίο εύχομαι να είναι χρήσιμο και για εσάς. Σας προσκαλώ λοιπόν στο σεμινάριο «Το pr στις ανάγκες τού σήμερα», που ξεκινά τον Νοέμβριο, έχει διάρκεια 12 εβδομάδες και χωρίζεται σε επιμέρους θεματικές που λειτουργούν κυκλωτικά και που θεωρώ ότι μπορούν να φανούν πολύ βοηθητικά».

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

Το PR στις ανάγκες τού σήμερα

Εισηγήτρια: Βάσω Σωτηρίου, ιδρύτρια της εταιρίας Βάσω Σωτηρίου-We Will
Διάρκεια: 12 εβδομάδες, 12 μαθήματα, 3 μήνες

Πότε: Κάθε Τετάρτη 18:00-20:00

Πού: Ανοιχτή Τέχνη, Φιλελλήνων & Ναυάρχου Νικοδήμου 2, Σύνταγμα

Δυνατότητα e-learning για όλη την Ελλάδα

Έναρξη σεμιναρίου: Αρχές Νοεμβρίου

Παρέχεται βεβαίωση σπουδών.

Δηλώσεις συμμετοχής: www.anoixtitexni.gr

Ενότητες του μαθήματος:

Τι είναι οι δημόσιες σχέσεις (ορισμός, αλήθειες και ψέματα, ποιες είναι οι σωστές Δ.Σ.)

Mindset – Όλα είναι εφικτά

Αρχεία – Ο εγκέφαλος της επιχείρησης

Παρουσία – Πώς να ξεχωρίζετε

Πώς χτίζεις την εικόνα ενός project (το σωστό δελτίο Τύπου, φωτογραφίες κτλ.)

Πώς δημιουργείς ένα στοχευμένο πλάνο προώθησης

Προώθηση προσώπων vs ομάδας

Πώς να χτίζεις την εικόνα του ατόμου που προωθείς

Ψάχνοντας το κοινό-στόχο

Οργάνωση εκδηλώσεων

Η σχέση με τους συνεργάτες

Social media

Δίδακτρα:

Για έβδομη συνεχή χρονιά η Ανοιχτή Τέχνη κρατά τα δίδακτρα στο ίδιο ύψος, για να αποκτήσουν οι φίλοι και οι φίλες της τις γνώσεις που επιθυμούν.

Η συμμετοχή για κάθε σεμινάριο διαρκείας 3 μηνών είναι: 225 € + ΦΠΑ = 280 € (σε 5 δόσεις, κάθε 1η και 15η του μηνός)

Φοιτητές, άνεργοι, παλιοί σπουδαστές: 195 € + ΦΠΑ = 240 € (σε 5 δόσεις, κάθε 1η και 15η του μηνός)

Συνταξιούχοι, εκπαιδευτικοί ,νέοι γονείς ,φίλοι: 210 € + Φ.Π.Α. = 260 € (σε 5 δόσεις, κάθε 1η και 15η του μηνός)

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr