Ένα δυναμικό εκθεσιακό τριήμερο ετοιμάζεται να ζήσει η Θεσσαλονίκη από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023 με τη διοργάνωση της 2ης Real Estate Expo North στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ – Helexpo, στο περίπτερο 16.

Η Real Estate Expo North είναι η μοναδική έκθεση για τα ακίνητα και τις επενδύσεις που δίνει την ευκαιρία σε εγχώριους και διεθνείς επενδυτές να εξερευνήσουν την αγορά ακινήτων στη βόρεια Ελλάδα.

Παράλληλα, με τη διοργάνωση της 38ης Philoxenia – Hotelia, της διεθνούς έκθεσης φιλοξενίας για τους επαγγελματίες των ξενοδοχείων, των εστιατορίων και της εστίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία για δικτύωση (networking) και επαγγελματικές συμφωνίες.

Με τη συμμετοχή εκθετών από όλο το φάσμα τουrealestateκαι με ένα άρτια μελετημένο πρόγραμμα στοχευμένων εκδηλώσεων, ηReal Estate Expo North αποτελεί το σημείο συνάντησης των decision makers των Βαλκανίων και όχι μόνο!

Στο πλαίσιο της 2ης Real Estate Expo North θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο 3o Real EstateForum, στο οποίο διακεκριμένοι ομιλητέςαπότην Ελλάδα και το εξωτερικό θα αναλύσουν όλες τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς ακινήτων, ενώ στην ενότητα Project & Investment Presentation in 60’ καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου θα παρουσιάσουν αποκλειστικά για το κοινό της έκθεσης τα νέα επιχειρηματικά projects τους. Μετά τη μεγάλη απήχηση στην Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί και στη Θεσσαλονίκη το εξειδικευμένο πρόγραμμα Hosted Buyer, το οποίο έχει ως στόχο να προσελκύσει επαγγελματίες επενδυτές από χώρες της Ευρώπης, των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ασίας.

Υποστηρικτής και αρωγός της 2ης Real Estate Expo North είναι ο Σύλλογος Μεσιτών Θεσσαλονίκης (ΣΜΑΣΘ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Real Estate Expo North επισκεφθείτε την ιστοσελίδα north.rexpo.gr

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr