...

Το Retro Festival έρχεται στο κέντρο της Αθήνας!

Πρεμιέρα 27 Ιουνίου

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου ανοίγουν οι πόρτες του Παλιού Αμαξοστασίου ΟΣΥ στο Γκάζι για να υποδεχτούν τους χιλιάδες επισκέπτες που θα θελήσουν να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδεύοντας στον χρόνο, σε εποχές ανέμελες όπου αυτό που μετρούσε ήταν η καλή διάθεση και η καλή παρέα! Δεν χρειάζεται να είσαι lover του Retro για να το επισκεφτείς, αλλά χρειάζεται να έχεις τη διάθεση να ζήσεις κάτι διαφορετικό!

...

Και ποιο είναι αυτό; Συναρπαστικές βραδιές με μουσικές μπάντες που ξέρουν πώς θα σε ξεσηκώσουν, ξέρουν τι πάει να πει διασκέδαση και θέλουν να σου το μεταδώσουν με πολλή αγάπη! Σχολές χορού που θα σου χαρίσουν εκπληκτικά show σε ρυθμούς swing-tango αλλά και σε δυτικούς χορούς, και που θα σου μάθουν να χορεύεις κι εσύ μαζί τους! Θα μας κάνουν όλους μια όμορφη παρέα, θα σου χαμογελάσουν και θα σε πιάσουν από το χέρι για να ζήσεις αυτές τις μοναδικές στιγμές!

... ...

Ακόμα, θα απολαύσεις παλιό κινηματογράφο, και να είσαι σίγουρος/η ότι θα χαμογελάσεις... ή ακόμα και θα δακρύσεις! Όπου και να κοιτάξεις, θα δεις έντονα χρώματα και θεματικά σκηνικά για να βγάλεις τις πιο όμορφες φωτογραφίες!

...

Και με το εισιτήριό σου μπορείς να κάνεις δωρεάν χτενίσματα, νύχια αλλά και μακιγιάζ. Και για τους κυρίους μια περιποίηση γενειάδας και ένα κουρεματάκι!
Και φυσικά δεν τελειώσαμε εδώ… Εννοείται ότι θα παίξουμε με τις παλιές κονσόλες (arcade), με παλιούς υπολογιστές αλλά και φλιπεράκια, με τα παλιά αγαπημένα μας παιχνίδια, και εσύ που δεν τα ξέρεις έλα να τα μάθεις!

...

Vintage και κλασικά αυτοκίνητα, παλιές μοτοσικλέτες αλλά και βέσπες θα σε γοητεύσουν με την ομορφιά τους! Vintage-Retro Shop για εσάς που αγαπάτε το ιδιαίτερο και μοναδικό στιλ, διακοσμητικά, αξεσουάρ, παιχνίδια, ρούχα, τσάντες και πολλά άλλα σάς περιμένουν να τα αποκτήσετε!

...

Διαγωνισμοί με πλούσια δώρα αν αγαπάς το Retro style ή αν είσαι cosplay! Και, τέλος, πολλά θεματικά δωμάτια με σκηνικά βγαλμένα από άλλες εποχές θα σε ταξιδέψουν σε μια άλλη κουλτούρα και πολιτισμό, όπου μπορείς να φωτογραφηθείς και φυσικά να τα απολαύσεις με την παρέα σου!

...

Το ταξίδι στον χρόνο ξεκινάει την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας και σε περιμένει!