Έχεις μια επιχειρηματική ιδέα;

Στο seed4business θα την κάνεις πράξη!

Αρχίζει ο 11ος κύκλος ανάπτυξης επιχειρηματικότητας Seed4business!

Το πρόγραμμα ανάπτυξης επιχειρηματικότητας Seed4business, διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Σταδιοδρομίας με την ευγενική χορηγία της Δημόσιας Επιχείρησης Φυσικού Αερίου (ΔΕΠΑ) και είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί να βοηθήσειόσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα. Το πρόγραμμα είναι πλήρως επιδοτούμενο χωρίς κόστος συμμετοχής.

Στόχος του seed4business είναι να βοηθήσει στη δημιουργία νέων βιώσιμων επιχειρήσεων, που είναι απαραίτητες τόσο για την αύξηση του εθνικού πλούτου, όσο και για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται κατ' αρχήν σε όσους έχουν ήδη μια επιχειρηματική ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσουν. Είναι όμως ανοιχτό και χρήσιμο και σε εκείνους που θέλουν να σταδιοδρομήσουν σε μια σύγχρονη, υγιή επιχείρηση, ανεξάρτητα από την ειδικότητά τους: η καλλιέργεια του επιχειρηματικού πνεύματος και των ικανοτήτων που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης είναι ουσιαστικά προσόντα, που διευκολύνουν καίρια την επαγγελματική αποκατάσταση στον σύγχρονο κόσμο.

H περίοδος υποβολής αιτήσεων για τον 11ο κύκλο seed4business, θα είναι ανοικτή έως την 3η Δεκεμβρίου 2018, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση τους ηλεκτρονικά εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.iepas.gr ή τις σελίδες Facebook και Linkedin

seed4business-skywalker


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework