...

Το Careers in White κατέφτασε στη Θεσσαλονίκη και φυσικά το Skywalker.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο event, έδωσε λοιπόν το παρών ως χορηγός επικοινωνίας της δράσης.

Η εκδήλωση του Career in White πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της πόλης, στο Electra Palace Hotel, με σκοπό να προσφέρει στη νέα γενιά γιατρών και νοσηλευτών θέσεις εργασίας σε κορυφαία νοσοκομεία και κλινικές στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ολλανδία, τη Σκανδιναβία, αλλά και στη Σαουδική Αραβία.

Οι προσφερόμενες θέσεις αφορούσαν κυρίως ειδικευόμενους γιατρούς, οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και νοσηλευτές πάσης φύσεως.

 

                                 ...

 

Οι συμμετέχοντες που παρέστησαν στην ημέρα καριέρας γνώρισαν προσωπικά εν δυνάμει εργοδότες και μάλιστα μερικές από τις συνεντεύξεις πραγματοποιήθηκαν στα αγγλικά με σκοπό να γίνει εμφανές στους υπευθύνους προσωπικού το επίπεδο κατανόησης και ομιλίας των υποψηφίων στη γλώσσα.

Οι δε υποψήφιοι είχαν τη δυνατότητα να συγκρίνουν παράλληλα τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας και να ενημερωθούν για τα οφέλη τα οποία θα αποκομίσουν από την ενδεχόμενη μετεγκατάστασή τους στο εξωτερικό.

To Careers in White ήρθε για να μείνει. Εσύ θα χάσεις αυτή την ευκαιρία του χρόνου; Μείνε συντονισμένος!


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr