...          ...

Το Coaching Association /EMCC Greece γιορτάζει τα 10 του χρόνια με βραβεύσεις και πάρτι!

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching HCA / EMCC Greece κλείνει φέτος 10 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα. Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα το 2009 με τα πρώτα μέλη του και να διαδίδει το coaching στην Ελλάδα ως μια επιστημονική και ολοκληρωμένη μέθοδο ατομικής βελτίωσης.

O Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching HCA / EMCC Greece στηρίζει και προωθεί τις διεθνείς πρακτικές του EMCC σύμφωνα με τις πιστοποιημένες μεθοδολογίες, τη δεοντολογία και τον διεθνή κώδικα ηθικής που τηρούν όλα τα μέλη. Στα 10 χρόνια λειτουργίας του έχει διοργανώσει περισσότερες από 50 συναντήσεις με Έλληνες και ξένους ομιλητές με θεματολογίες σχετικά με το coaching, έχει προσφέρει πάνω από 2.000 ώρες δωρεάν coaching σε στελέχη κοινωφελών και φιλανθρωπικών οργανισμών και έχει συνεργαστεί με 3 πανεπιστήμια για την υποστήριξη των φοιτητών τους στην εύρεση εργασίας. Οι δράσεις που είναι διαθέσιμες σε όλα τα μέλη στοχεύουν τόσο στην επαγγελματική εξειδίκευση των μελών, όπως η ομαδική εποπτεία, το peer coaching και οι συναντήσεις όσο και στην εθελοντική προσφορά, όπως το Solidarity Coaching και το Talent Coaching for Youth. Έχει επίσης εκδώσει τον οδηγό coaching, τον πρώτο στα ελληνικά για την ενημέρωση των αγοραστών της υπηρεσίας και τη σωστή καθοδήγησή τους για τα οφέλη του coaching στα άτομα και τους οργανισμούς.

Στις 10 Οκτωβρίου γιορτάζει τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα και διοργανώνει ένα πάρτι με τα μέλη και τους φίλους, στο οποίο θα τιμηθούν οι άνθρωποι που έχουν συμμετάσχει και προσφέρει τον χρόνο και την ενέργειά τους εθελοντικά στον Σύνδεσμο. Το πάρτι για τα 10 χρόνια του Ελληνικού Σύνδεσμου Coaching HCA / EMCC Greece θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου 2019 στις 7:30 μ.μ. στο ΦΟΥΑΡ, Μητροπόλεως 72 Αθήνα, 1ος όροφος (για όλα τα μέλη και τους φίλους με δήλωση συμμετοχής εδώ).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr