...

Το πρόγραμμα του El Convento del Arte για τη νέα σεζόν 2019-2020

Το ατμοσφαιρικό El Convento Del Arte ή, αλλιώς, το καθημερινό βραδινό στέκι μας μας περιμένει με υπέροχο πρόγραμμα και φέτος στην καρδιά του Μεταξουργείου. Το El Convento del Arte ή, αλλιώς, το Μοναστήρι της Τέχνης κυριαρχεί στο είδος των πολυσυλλεκτικών διασκεδάσεων με αισθητική και αισθησιασμό βγαλμένο σαν από ταινία εποχής και υπόσχεται διασκέδαση υψηλών προδιαγραφών επτά νύχτες την εβδομάδα.

...

Ποτό, εδέσματα με την υπογραφή του σεφ Μιχάλη Ντουνέτα, μουσική, θέατρο και εικαστικά δρώμενα ενώνονται σε κοινό χωροχρόνο για να ακολουθήσουν τη διεθνή τάση, που υπαγορεύει η διασκέδαση να είναι μια ποικιλόμορφη εμπειρία η οποία ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες του κοινού σε μια καλλιτεχνική απόδραση στο κέντρο της πόλης.

Για πρώτη φορά φέτος το El Convento del Arte ανοίγει και τις Κυριακές τα μεσημέρια με ένα πρόγραμμα «Εντέχνως άτεχνα» και απρόβλεπτα με τον Άγγελο Ανδριανό και τη Δήμητρα Σταθοπούλου. Από τις 13/10 λοιπόν ένα καθεστώς άκρως «Ελληνικόν» κάθε Κυριακή από τις 15:00 έως τις 18:00 για να ξεφαντώνουμε, να τραγουδάμε, να χορεύουμε και να διασκεδάζουμε με την καρδιά μας.