...


Συμμετοχή του Skywalker.gr
στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, η ομάδα του Skywalker.gr είχε την τιμή να συμμετάσχει στο EUandU Conference – EUandU θΕΕσσαλονίκη Edition (29 και 30 Νοεμβρίου, Αποθήκη Γ και Δ), ένα διαδραστικό, ενημερωτικό, αλλά και ψυχαγωγικό, διήμερο συνέδριο που διοργανώθηκε από την Αντιπροσωπία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.
​Την πρώτη ημέρα του συνεδρίου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την επιχειρηματικότητα, να πληροφορηθεί για τη σχετική υποστήριξη που παρέχει η Ε.Ε. και να ακούσει ιστορίες επιτυχημένων νέων επιχειρηματιών. Η δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην απασχόληση. Το κοινό που επισκέφθηκε την Αποθήκη Γ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει συνεδρίες με mentors και coaches, να ενημερωθεί για ευκαιρίες εργασίας, καθώς και να παρακολουθήσει θεατρικά δρώμενα και να λάβει μέρος σε διαδραστικά παιχνίδια.

 ... ...

Η ομάδα του Skywalker.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση, στην οποία, με την παρουσία της στα coaching sessions του Σαββάτου, ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους για θέματα που άπτονται της αναζήτησης εργασίας. Στις 15:00 η Αλεξία Φουκίδου, διευθύντρια Περιφερειακού Τομέα, Skywalker.gr, πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρία coaching, όπου συζητήθηκαν όσα πρέπει να προσέχουμε σε μια συνέντευξη επιλογής προσωπικού, και στις 16:30 η Εύη Δεργιαδέ, community manager, Skywalker.gr, τη δεύτερη, όπου συζητήθηκε η σημασία της επαγγελματικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας. Το κοινό συμμετείχε ενεργά και με αμείωτο ενδιαφέρον κάνοντας συνεχώς ερωτήσεις αναφορικά με τα θέματα που παρουσιάστηκαν.
Ευχαριστούμε πολύ τη διοργάνωση για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία. Η εμπειρία που αποκομίσαμε ήταν ιδιαίτερα θετική και εποικοδομητική. Εις το επανιδείν!


Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework