...

2oς Αγώνας Πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές»

Το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής και υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Ελληνικής Ομοσπονδίας Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Άθλησης για όλους UESpT, διοργάνωσε τον 2ο αγώνα πάρκου «Νυχτερινές Διαδρομές» 5 km και περπάτημα 1.700 μ., στο πλαίσιο των δράσεων για την ανάδειξη του πανέμορφου και καταπράσινου πάρκου στο Πεδίο του Άρεως, ένα πάρκο ορόσημο της Αθήνας, στο κέντρο της πόλης μας. Το απόγευμα του αγώνα, η ομάδα των εθελοντών «έπιασε δουλειά» για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών, δίνοντας τα νούμερα συμμετοχής, αλλά και για το στήσιμό του, ώστε να διεξαχθούν όλα ομαλά και κυρίως έγκαιρα. Το πάρκο πλημμύρισε από κόσμο πολύ νωρίτερα της εκκίνησης κι έτσι οι 400 περίπου φίλοι - δρομείς / περιπατητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν, να φωτογραφηθούν, αλλά και να χαρούν το μοναδικό τοπίο που προσφέρει.

...

Πέραν των αθλητών και περιπατητών, τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, από την Περιφέρεια Αττικής, τον πολυτιμότερο αρωγό του αγώνα, ο αντιπεριφερειάρχης οικονομικών, κ. Χρήστος Καραμάνος, ο οποίος, μάλιστα, συμμετείχε και στον αγώνα, δίνοντας, μ’ αυτόν τον τρόπο, μία θετική και ελπιδοφόρα «ανάσα» στα δρώμενα του πάρκου. Από πλευράς συλλόγων της ΕΟΛΣΜΑΥ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, η πρόεδρος του «αδελφού» συλλόγου ΣΔΥ Αθηνών και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, κα Ελένη Μπερτσάτου, ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος του ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής, κ. Σταύρος Τσιμακίδης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου, κ. Μιχάλης Σημιριώτης.

Η εκκίνηση των 5 km δόθηκε από τον πρόεδρο του διοργανωτή συλλόγου Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς, κ. Γιώργο Διαμαντή με τη δύση του ηλίου, στις 20:51. Δρομείς όλων των ηλικιών έτρεξαν εντός του πάρκου του Πεδίου του Άρεως, κάνοντας τρεις στροφές και απολαμβάνοντας την ομορφιά του αλλά και τη συμμετοχή τους στον αγώνα. Στις 21:30 ξεκίνησαν οι περιπατητές, διανύοντας την κυκλική διαδρομή του πάρκου, 1.700 μ. Μετά το πέρας των αγωνισμάτων, δόθηκαν στους συμμετέχοντες μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα, νερά και Vikos cola, ευγενική προσφορά της εταιρίας ΒΙΚΟΣ, μπανάνες Dole και ξηροί καρποί ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ.

Ακολούθως, πήραν σειρά οι βραβεύσεις / απονομές των τριών πρώτων ανδρών και τριών πρώτων γυναικών στα 5 km, όπου η εταιρία Skechers πρόσφερε από ένα ζευγάρι παπούτσια στον πρώτο άνδρα και στην πρώτη γυναίκα καθώς και τεχνικό ρουχισμό στον δεύτερο / τρίτο άνδρα και δεύτερη / τρίτη γυναίκα. Στη συνέχεια, έγιναν κληρώσεις, όπου η εταιρία OUTRUN, πάντα δίπλα στις δράσεις του διοργανωτή συλλόγου, πρόσφερε τρεις ζώνες για τζελάκια Wantalis και το κατάστημα Baroni, ένα μπλουζάκι polo.

... ...

Για την ιστορία

Άνδρες

 1. ΚΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 19:29 ΠΑΣ Ζωγράφου
 2. ΓΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 19:56 Φιλαθλητικός Σύλλογος ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ
 3. ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ 19:58 ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς

Γυναίκες

 1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΕΦΕΛΗ 21:08 Αθήνα
 2. ΚΥΠΡΗ ΟΛΓΑ 21:34 Δρομείς Ανόρθωσης Αμμοχώστου
 3. ΤΣΑΜΤΣΟΥΡΗ ΝΑΤΑΛΙΑ 22:18 Ανεξάρτητη

Η βραδιά έκλεισε με ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια, με party, live μουσική από τους Mr mojo running που έδιναν τον παλμό καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και μπίρα FIX ΑΝΕΥ, κρασί Νεμέας και αλμυρά snacks για όλους.

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Ο.Ε. του αγώνα νιώθουν την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες που γέμισαν χρώμα, χαμόγελα και χαρούμενες φωνές το πάρκο, τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά και τη δυναμική τους στη διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα, καθώς και όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε στο Πεδίο του Άρεως στο πλευρό των Αθηναίων Δρομέων. Το σύνθημα είναι ένα και διττό: Αθλητισμός για Όλους και Αναγέννηση του Πεδίου Άρεως.
Ανανεώνουμε από τώρα το ραντεβού μας για το βραδάκι του Σαββάτου 27 Ιουνίου 2020.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

 • Στη συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Αττικής για την ουσιαστική της συμβολή στον αγώνα και για την προσφορά της στους συμμετέχοντες (τεχνικό μπλουζάκι, χρονομέτρηση μετάλλια)
 • Στην Ελληνική Αστυνομία ΕΛ.ΑΣ. που έθεσε τον αγώνα υπό την αιγίδα της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην νέα και πολύ ωραία υπηρεσία περιπόλων με τα ποδήλατα που μας έδωσαν σημαντικές λύσεις όπου χρειάστηκε
 • Στη χορηγό επικοινωνίας Skywalker (skywalker.gr-stentoras.gr)
 • Στη χορηγό επικοινωνίας Run247
 • Στη χορηγό επικοινωνίας IRun
 • Στη χορηγό ενυδάτωσης εταιρία ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για τη χορηγία των νερών και αναψυκτικών του αγώνα
 • Στην εταιρία Skechers για την παροχή αθλητικών ειδών στους τρεις πρώτους / πρώτες
 • Στην εταιρία Dole Hellas για την τροφοδοσία των αθλητών με μπανάνες
 • Στην εταιρία Ολυμπιακή Ζυθοποιία για την παροχή μπίρας FIX ΑΝΕΥ για το party της εκδήλωσης.
 • Στο κατάστημα Αγγελίδης «Μπαχαρικά και Βότανα» στη Σοφοκλέους, για την τροφοδοσία των αθλητών με ενεργειακούς ξηρούς καρπούς
 • Στην εταιρία Outrun για τη στήριξη του αγώνα
 • Στο κατάστημα Baroni για την προσφορά προϊόντος ένδυσης προς κλήρωση
 • Στο εστιατόριο – ψητοπωλείο «Ο Γιώργος» στην οδό Βαρατάση
 • Στους Γιατρούς του Κόσμου και τον κ. Αλέξανδρο Σουβατζή για τη συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα
 • Στους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού για τη συμβολή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του Αγώνα.
 • Στους Pinoy SG Bikers
 • Στους Filippino Vonenteers
 • Στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΑ SPOR 101,8 fm και τους Βίκυ Σπύρου και Φάνη Σκύφτα για την προβολή του αγώνα.
 • Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ, κατ’ επανάληψη, στους εθελοντές και τους συντονιστές τους για την ανεκτίμητη προσφορά τους τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των εκδηλώσεων. Οι εθελοντές (δεν θα κουραστούμε να λέμε) είναι η μεγαλύτερη περιουσία του συλλόγου Α.Π.Σ. Αθηναίοι Δρομείς.

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework