Αναβολή διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022

Η διοργανώτρια εταιρία Demand Fairs & Media ανακοινώνει την αναβολή διεξαγωγής της Έκθεσης Χειροτέχνικα 2022, που είχε ανακοινωθεί ότι θα λάβει χώρα το διάστημα 30/9-2/10/2022.

Καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση λόγω του περιορισμένου χρόνου προετοιμασίας (καθώς οι διαδικασίες για την πλήρη μεταβίβαση του management της Έκθεσης από τη Fairspro στην Demand Fairs & Media ολοκληρώθηκαν περί τα μέσα Ιουλίου) και διαβλέποντας τον κίνδυνο το δείγμα γραφής της νέας Χειροτέχνικα να μην είναι αυτό που σχεδιάσαμε, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωσή της.

Στόχοι της Demand Fairs & Media για τη Χειροτέχνικα είναι αφενός η διοργάνωση μιας έκθεσης / φεστιβάλ με υψηλά ποιοτικά standards και αφετέρου η περαιτέρω ανάπτυξη και διεύρυνσή της με την ολοκληρωμένη φιλοξενία και παρουσίαση όλων των μορφών χειροτεχνίας και DIY, καθιστώντας την έτσι μια εκδήλωση-θεσμό για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Οι νέες ημερομηνίες διοργάνωσης της Χειροτέχνικα, καθώς και η πλήρης μορφή τής εκδήλωσης, θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν κατόπιν ενός εξαιρετικά σημαντικού κύκλου επαφών της Demand Fairs & Media με τις εταιρίες του κλάδου και αφού ακουστούν και σταθμιστούν προσεκτικά οι εισηγήσεις τους.

Προχωρούμε σε αυτές τις κινήσεις με ένα βαθύ αίσθημα ευθύνης τόσο προς τους εκθέτες της Χειροτέχνικα όσο και προς τους εν δυνάμει επισκέπτες της, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης για επανέναρξη της Έκθεσης πραγματικά μας εξέπληξαν με την ενθουσιώδη και εντυπωσιακή ποσοτικά ανταπόκρισή τους!

Για τη συνέχεια υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί ώστε, με την κατάλληλη προετοιμασία, η επόμενη διοργάνωση της Χειροτέχνικα να ανταποκριθεί στους στόχους και στις προσδοκίες όλων!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr