...

Στην ΑΝΕΚ LINES η τελετή απονομής διπλωμάτων μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης

Η ANEK LINES φιλοξένησε για πρώτη φορά στο συνεδριακό κέντρο της στα Χανιά την τελετή απονομής διπλωμάτων μηχανικού του Πολυτεχνείου Κρήτης την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019. Πάνω από 1.300 άτομα, εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου, πλήθος φοιτητών, οι οικογένειές τους και οι οικείοι τους έδωσαν βροντερό παρών και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην τελετή αποφοίτησης.

...

Κατά την έναρξη της τελετής χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της ANEK LINES Γεώργιος Κατσανεβάκης: «Σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση στη σημερινή τελετή, που φέτος έχουμε για πρώτη φορά την τιμή να φιλοξενούμε στην ΑΝΕΚ LINES. Από το δικό μου μετερίζι, εδώ και χρόνια, έχω τη χαρά να παρακολουθώ από κοντά την εξέλιξη ενός οράματος, αυτό του Πολυτεχνείου Κρήτης, που έγινε πραγματικότητα, προσφέροντας ουσιαστικά στην κοινωνία μας». Και ο κ. Κατσανεβάκης έκλεισε τον χαιρετισμό του απευθυνόμενος στους αποφοίτους με μια συμβολική μαντινάδα: «Εγώ θα κάνω όνειρα / και αλήθεια να μη βγούνε / μου φτάνει που ονειρεύτηκα / και όνειρα ας μείνουν».

... ...

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ευχαριστούμε θερμά την ΑΝΕΚ για τη ζεστή φιλοξενία, που αποδεικνύει έμπρακτα τη μέριμνά της για τις μελλοντικές γενιές. Σήμερα η κοινωνία μας υποδέχεται νέους επιστήμονες, νέους ανθρώπους, που με την άρτια εκπαίδευσή τους θα συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός καλύτερου αύριο στους κλάδους τους, αλλά και στη χώρα μας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αναγόρευση του professor Rainer Stegmann σε επίτιμο διδάκτορα της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης. Αμέσως μετά ξεκίνησε το κύριο μέρος της τελετής με την απονομή των διπλωμάτων των νέων μηχανικών από όλες τις σχολές που εντάσσονται στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Μέσα σε πραγματικά ενθουσιώδες κλίμα νέοι και νέες από τις Σχολές Μηχανικών, Παραγωγής και Διοίκησης, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Μηχανικών Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτόνων Μηχανικών έλαβαν τα πτυχία τους και στη συνέχεια έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο συνεδριακό κέντρο της ΑΝΕΚ, στο φουαγιέ της αίθουσας και σε διάφορα σημεία των κεντρικών γραφείων της εταιρίας.

...

Η ΑΝΕΚ LINES, με ευθύνη και συνέπεια, στηρίζει έμπρακτα το έργο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται με υπευθυνότητα απέναντι στην τοπική κοινωνία, συμβάλλει με όσα μέσα διαθέτει στην ενίσχυση του έργου του ιδρύματος στηρίζοντας τις νέες γενιές, που αποτελούν το μέλλον όλων μας.

Η ANEK LINES εύχεται σε όλους τους νέους μηχανικούς καλή αρχή στο μεγάλο ταξίδι της προσωπικής και επαγγελματικής πορείας τους.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr