...

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας

Τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στις 6:30 μ.μ. σας περιμένει ο Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά με θέμα «Επιχειρηματικές Ιστορίες Μόδας», στην καφετέρια ZAMBRI, Αγ. Δημητρίου 9 στην Κηφισιά. Η δράση επιχειρηματικότητας υλοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου από το 2017, στο πλαίσιο της προώθησης της επιχειρηματικότητας. Η κα Ασπασία-Νίνα Βλάχου, αρμόδια αντιδήμαρχος επιμελείται τη διοργάνωση των δράσεων της επιχειρηματικότητας.

Αξιόλογοι ομιλητές με γνώσεις και εμπειρία στον χώρο της μόδας και του επιχειρείν θα παρουσιάσουν τη δική τους ιστορία:

  1. Ο κ. Χάρης Τσιμόγιαννης, ειδήμων της εγχώριας και διεθνούς μόδας, αντιπρόσωπος κατά καιρούς διάσημων οίκων του εξωτερικού όπως είναι ο Valentino και Oscar de la Renta και ιδιοκτήτης της κομψής κόγχης New Image.
  2. Ο κ. Δημήτρης Θανέλλας, γενικός διευθυντής της εταιρίας Rococo, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της γυναικείας και ανδρικής ένδυσης τα τελευταία 40 χρόνια, διαδραματίζοντας κυρίαρχο ρόλο στον ελληνικό χώρο κομψότητας.
  3. Ο κ. Δημήτρης Αρμάος, γεμολόγος, ιδιοκτήτης και σχεδιαστής των γνωστών κοσμηματοπωλείων Armaos, τα οποία έχουν ιστορία μισού αιώνα στην ελληνική αργυροχρυσοχοΐα.
  4. Η κα Μαρία Ξυπολιτά, δημιουργός της ελληνικής επιχείρησης Kook που φιλοτεχνεί τις στολές των κορυφαίων σεφ σε Ελλάδα και εξωτερικό.
  5. Ο κ. Βασίλης Μπόρσης και η κα Ρωξάνη Μπόρση, ένα ζευγάρι δημιουργικό με διεθνή φήμη καθώς συμμετέχουν σε ντεφιλέ σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο. Είναι οι ιδιοκτήτες της εταιρείας V&R, η οποία δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητων πλεκτών τσαντών.
  6. Η καλλιτέχνης κα Ειρήνη Λιναρδάκη, «myirenecreations», είναι χομπίστρια αλλά παρ’ όλα αυτά έχει καταφέρει τα χειροποίητα faux bijoux που δημιουργεί να θαυμάζονται ιδιαίτερα.

Η συμμετοχή́ είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο πλην του καφέ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework