...


Εγκαίνια Γραφείων Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου

Α.Π.Σ. «Αθηναίοι Δρομείς»

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019 στις 7:00 μ.μ., στην οδό Παπαρηγοπούλου 5, στην περιοχή Γκύζη, ανοίξαμε επισήμως το γραφείο μας και ο πρόεδρος του συλλόγου μας, κ. Γεώργιος Διαμαντής και σύσσωμο το Δ.Σ. υποδεχτήκαμε με χαρά όλους εσάς, τα μέλη μας, τους φίλους μας αλλά και εκπροσώπους των συλλόγων, που μας τιμήσατε με την παρουσία σας, στην ξεχωριστή για εμάς βραδιά.

...

Συγκεκριμένα, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας από τον αδελφό σύλλογο Σ.Δ.Υ. Αθήνας, η πρόεδρος, κα Μπερτσάτου Ελένη με την υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων, κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη, από τον Απόλλωνα Δυτικής Αττικής, ο Πρόεδρος, κ. Τσιμακίδης Σταύρος μαζί με το ιδρυτικό μέλος, κ. Χρήστο Καλομοίρη, από τον ΣΔΥ Πειραιά, το μέλος του Δ.Σ., κα Τσομποπούλου Ελένη, από τον Ευκλή Ν. Προαστίων, ο Αντιπρόεδρος, κ. Γαλάνης Χρήστος, από τον ΠΔΣ «Οδυσσέας», ο πρόεδρος, κ. Ζωναράς Δημήτρης κι από τους «Επιμένουμε Πεδίο Άρεως» οι κ.κ. Τσιαμπούρης Δημήτρης και Κοκκινάκης Θεόδωρος και Μεταξά Ευαγγελία, Σταυροπούλου Δήμητρα και Γαβρελάτου Μοίρα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τον αγιασμό, που τελέστηκε από εκπρόσωπο - ιερέα του Ναού Αγίου Χαραλάμπους και συνεχίστηκε με χαλαρή κουβέντα μεταξύ των παρευρισκομένων, με ελαφρύ φαγητό, που επιμελήθηκαν, αυτοβούλως, οι αγαπητές κυρίες, μέλη του συλλόγου μας, Γιαννούλα Τυλιγάδα και Καλλιόπη Δεσύλα, ενώ ο επίλογος ήταν χορευτικός υπό το μουσικό «χαλί», που επιμελήθηκε ο έφορος του πολιτιστικού μας, κ. Βλάσσης Γεώργιος.

Να σας ευχαριστήσουμε όλους για την παρουσία σας αλλά και τη διαρκή στήριξή σας σε όλες τις δράσεις του συλλόγου μας. Υπενθυμίζουμε ότι το γραφείο μας είναι ανοιχτό για όλους κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18:30-20:30.

To Δ.Σ. του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς»

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework