...

"Πάμε Στάση"
Νέα Προσθήκη στην Εφαρμογή – Συνεργασία με Cardlink

Έχουμε νέα και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας και την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση του προγράμματος ανοιχτής καινοτομίας emphasis της Cardlink, μιας και μας δίνεται η δυνατότητα να παρουσιάσουμε πιλοτικά ένα νέο feature της εφαρμογής για το οποίο δουλεύουμε τους τελευταίους 2 μήνες σε στενή συνεργασία και με την καθοδήγηση της Cardlink.

Λίγα Λόγια για εμάς
Η εφαρμογή Πάμε Στάση αφορά τα ΜΜΜ της Αθήνας (λεωφορεία και τρόλεϊ) και είναι ένα ξυπνητήρι για να πηγαίνει ο επιβάτης στη στάση του.
Ο επιβάτης λαμβάνει ειδοποιήσεις για την ακριβή ώρα άφιξης του λεωφορείου του στη στάση, αποθηκεύοντας τις αγαπημένες του στάσεις και ειδοποιήσεις. Επίσης, ενημερώνεται για προβλήματα στη γραμμή του, για απεργίες και κλειστούς δρόμους. Τέλος, μπορεί να βλέπει το λεωφορείο του στον χάρτη.

Νέα Προσθήκη στην Εφαρμογή – Συνεργασία με Cardlink
Με τη συνεργασία μας αυτή, από 2 Δεκεμβρίου η εφαρμογή θα διαθέτει πλέον δυναμικές προσφορές επιχειρήσεων του δικτύου της Cardlink πέριξ των στάσεων σε επαναλαμβανόμενες διαδρομές. Πιλοτικά, θα ενσωματώσουμε 7 καταστήματα.

Προσφορές για τον επιβάτη
Αυτό θα γίνεται μέσω της εξαργύρωσης ενός4ψήφιου κωδικούμέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα (π.χ. 15 λεπτά), τον οποίοθα συμπληρώνει το εκάστοτε κατάστημακαι θα είναι μοναδικός. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορεί ο επιβάτης να αξιοποιεί τον χρόνο στο λεωφορείο, να εκμεταλλεύεται προσφορές από κοντινά σε αυτόν καταστήματα και να παίρνει τον καφέ του με έκπτωση.

Μάθε πώς να εξαργυρώσεις την προσφορά εδώ
Δοκίμασέ το!

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework