... ...

Σε κλίμα λαμπρότητας διεξήχθη το Coaching Mastery Day της Positivity!

Σε κλίμα λαμπρότητας διεξήχθη η 15η ημερίδα – θεσμός Coaching Mastery Day της Positivity Coaching, η οποία έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην αίθουσα διδασκαλίας της Μουσικής Βιβλιοθήκης του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου.

...

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε προκειμένου να ενημερωθεί για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον διαρκώς αναπτυσσόμενο τομέα που ονομάζεται coaching, ενώ μεταξύ άλλων έδωσαν το «παρών» σημαντικές προσωπικότητες του χώρου του coaching αλλά και των επιχειρήσεων. Την τελετή έναρξης της ημερίδας σήμανε ο ιδρυτής της Positivity Coaching και διαπιστευμένος Άγγελος Δερλώπας, ο οποίος με την ευγένειά του και το μοναδικό του vibe καλωσόρισε το κοινό.

... ...

Ενδιαφέροντα coaching case studies από αποφοίτους της Positivity και πλέον ιδιαίτερα αξιόλογους coaches κέντρισαν το ενδιαφέρον και έπαιξαν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, ενώ στα highlights των ομιλιών αξίζει να αναφέρουμε τον συνιδρυτή της ΜΚΟ Social Hackers Academy, Δαμιανό Βαβανό, ο οποίος ανέλυσε τη σημασία του team coaching μέσα σε μια εταιρία και πώς εκείνη μπορεί να ανθίσει μέσω αυτού, καθώς και την ομιλία της Στέλλας Γαμβρέλλη, Team & Executive coach, η οποία παρουσίασε το μοντέλο Passport του Άγγελου Δερλώπα, το οποίο τώρα πια ανήκει στη διεθνή κοινότητα.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς ήταν η «συνάντηση επί σκηνής», ενός δασκάλου κι ενός μαθητή, δύο αληθινών φίλων και χρόνιων συνεργατών, του Μάνου Παυλάκη και του Άγγελου Δερλώπα, οι οποίοι ανακοίνωσαν την έκδοση του «Οδηγός Coaching - Παράγοντας Αποτελέσματα σε Κάθε Συνθήκη» το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα σε όλα τα βιβλιοπωλεία! Η αναδρομή τους, από τη σύλληψη της ιδέας και η πορεία προς την υλοποίηση, ήταν πραγματικά συγκινητική.

Μια ανάσα πριν το καθιερωμένο networking της βραδιάς, στο οποίο οι καλεσμένοι απόλαυσαν cheese and wine με ευχάριστη διάθεση και χαμόγελο, έγινε και η κατά παράδοση τώρα πια απονομή των διπλωμάτων σε όλους τους νέους, ανερχόμενους, λαμπρούς coaches που αποφοίτησαν από την Positivity.

Περισσότερα για την Positivity θα βρείτε εδώ:https://www.positivity.gr/

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test