Η eCommerce & Digital Marketing Expo North επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη

Η Verticom, η διοργανώτρια των eCommerce & Digital Marketing events, με γνώμονα την υποστήριξη της δυναμικής αγοράς τής Βόρειας Ελλάδας, ανακοινώνει τη δεύτερη eCommerce & Digital Marketing Expo North.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Bελλίδης», στις εγκαταστάσεις της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Η ECDM Expo North στοχεύει να γίνει το κυρίαρχο event στη Βόρεια Ελλάδα και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ενημέρωση των επιχειρήσεων, με στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξή τους στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το επίσημο website της eCommerce & Digital Marketing Expo North 2022 περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για επισκέπτες και συμμετέχουσες εταιρίες, χορηγούς και εκθέτες. Επίσης, είναι διαθέσιμοι οι μηχανισμοί εγγραφής όσων ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το διήμερο διεθνές συνέδριο που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

 

 

Το διήμερο διεθνές συνέδριο της ECDM Expo North 2022 χωρίζεται σε τέσσερις βασικές θεματικές ενότητες: Platforms & Marketplaces, Digital Marketing, Digital Payments, Shipments & Deliveries. Στόχος του φετινού συνεδρίου είναι να γίνει πόλος έλξης για τα στελέχη και τους ιδιοκτήτες εταιριών που ήδη δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου και για τις δύο ημέρες του συνεδρίου είναι 55 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Για τα μέλη του GR.EC.A. προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ. Τέλος, για όσους κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου προβλέπεται μειωμένο κόστος, στα 40 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Στην τιμή του εισιτηρίου για το συνέδριο συμπεριλαμβάνονται, εκτός από τη συμμετοχή και για τις δύο ημέρες, διάλειμμα για καφέ και υλικό συνεδρίου (τσάντα, στυλό, σημειωματάριο).

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της eCommerce & Digital Marketing Expo North είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο είναι μια δωρεάν εγγραφή στη φόρμα επισκεπτών που θα βρείτε εδώ.

eCommerce & Digital Marketing Expo North 2022

Χώρος διεξαγωγής: Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Bελλίδης», Θεσσαλονίκη

Χρόνος διεξαγωγής: 8 & 9 Οκτωβρίου 2022

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: north.ecdmexpo.com

Διοργάνωση: Verticom

*H ECDM Expo North 2022 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της περιόδου διεξαγωγής της.

 

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2022 skywalker.gr