Η ECDM Expo SE Europe επιστρέφει ανανεωμένη
τον Μάιο του 2023

Σε συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης διοργάνωσης του Μαΐου 2022, η εταιρία Verticom ανακοινώνει τη νέα ECDM Expo SE Europe, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2023 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Το γεγονός της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η εκθεσιακή και συνεδριακή διοργάνωση eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023 επιστρέφει με ανανεωμένο εκθεσιακό format!

Όπως κάθε χρόνο, στους εκθεσιακούς χώρους του Ζαππείου θα βρεθούν ως εκθέτες εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από το ευρύτερο φάσμα του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ψηφιακού μάρκετινγκ, όπως digital agencies που ασχολούνται με τη δημιουργία e-shop και την ψηφιακή διαφήμιση, εταιρίες ψηφιακών πληρωμών και μεταφορικές εταιρίες.

Για πρώτη φορά, δύο μεγάλες συνεδριακές σκηνές θα στηθούν με σκοπό να φιλοξενήσουν τα δύο παράλληλα διήμερα συνέδρια, το Διεθνές Συνέδριο για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο και το Διεθνές Συνέδριο για το Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Το συνέδριο της χρονιάς για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Δύο ημέρες αφιερωμένες αποκλειστικά στις νέες τεχνολογίες και στις καινοτομίες που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ηγέτες της αγοράς, επιστήμονες και ειδήμονες θα μοιραστούν εμπειρίες, στρατηγικές, βέλτιστες πρακτικές και τάσεις σε διάφορες πτυχές της βιομηχανίας.

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο eCommerce ανέρχεται στα 200 ευρώ συν ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A. και για όλους όσοι κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Μαρτίου 2023, προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 160 ευρώ συν ΦΠΑ.

Το συνέδριο της χρονιάς για το ψηφιακό μάρκετινγκ

Για πρώτη χρονιά, η καθιερωμένη εκδήλωση επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ψηφιακό μάρκετινγκ. Διακεκριμένοι ομιλητές από τη χώρα μας και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν στην online επικοινωνία τις τελευταίες εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο, την προσέλκυση πελατών και το «content marketing».

Το κόστος του κανονικού εισιτηρίου για το Διήμερο Συνέδριο Digital Marketing ανέρχεται στα 200 ευρώ συν ΦΠΑ και εξασφαλίζει συμμετοχή και στις δύο ημέρες. Για τα μέλη του GR.EC.A. και για όλους όσοι κλείσουν το εισιτήριό τους έως τις 31 Μαρτίου 2023 προβλέπεται μειωμένο εισιτήριο με κόστος 160 ευρώ συν ΦΠΑ.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο της ECDM Expo SE Europe 2023, θα διοργανωθούν και οι εξαιρετικά επιτυχημένες συνεδριακές εκδηλώσεις Digital Agencies Roundtable, το Keynote Dinner και για πρώτη φορά τα Digital Agencies Awards.

Οι εγγραφές όλων όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις παράλληλες εκδηλώσεις έχουν ξεκινήσει. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βρουν εδώ.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της ECDM Expo SEE 2023 είναι δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται για την επίσκεψη στην έκθεση είναι μια δωρεάν εγγραφή που μπορεί να πραγματοποιηθεί εδώ. Η προεγγραφή είναι απαραίτητη.

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2023

Χώρος διεξαγωγής: Ζάππειο Μέγαρο
Χρόνος διεξαγωγής: 20 & 21 Μαΐου 2023
Ωράριο έκθεσης: 11:00 – 20:00
Περισσότερες πληροφορίες: www.ecdmexpo.com
Διοργάνωση: Verticom

Λέξεις κλειδιά: 

ECDM Expo SE EuropeDigital MarketingVerticom
Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr