Εκδήλωση Επίδειξης Δεξιοτήτων των Μαθητών

της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καλαμακίου

Την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 17:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΑ.Σ Καλαμακίου του ΟΑΕΔ, επί της οδού Δωδεκανήσου 6-12, στον Άλιμο θα πραγματοποιηθεί «Εκδήλωση Επίδειξης Δεξιοτήτων των Μαθητών της ΕΠΑ.Σ Καλαμακίου», στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και ενημέρωσης του κοινού για τις δραστηριότητες του σχολείου.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, επιχειρήσεις που απασχολούν ή ενδιαφέρονται να απασχολήσουν πρακτικά ασκούμενους μαθητές, επαγγελματικά σωματεία, κοινωνικούς εταίρους και φορείς της πόλης αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο σε ό,τι αφορά στην τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση και τα προγράμματα μαθητείας του οργανισμού. Ειδικότερα στις προσφερόμενες σήμερα από την ΕΠΑ.Σ Καλαμακίου ειδικότητες στις οποίες φοιτούν 230 μαθητές και οι οποίοι ολοκληρώνοντας τις σπουδές τους αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα επιπέδου 4 και εντάσσονται ομαλά στην αγορά εργασίας, στις ειδικότητες αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής τέχνης, τεχνίτες ηλεκτρονικών συσκευών & υπολογιστικών μονάδων, τεχνίτες ηλεκτρολογικών εργασιών, τεχνίτες ψυκτικών & κλιματιστικών εγκαταστάσεων, τεχνίτες υποστήριξης συστημάτων Η/Υ και υπαλλήλους οικονομικών καθηκόντων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης και τις δραστηριότητες του σχολείου διατίθενται στην ηλεκτρονική διευθυνση https://el-gr.facebook.com/oaedepaskalamakiou/

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr