....

Για 12η χρονιά το Austrian Economic Center (AEC) διοργανώνει το Free Market Road Show και η Θεσσαλονίκη αποτελεί πόλη-σταθμό ανάμεσα σε 30 πόλεις της Ευρώπης.

Η Θεσσαλονίκη, έπειτα από τη διοργάνωση μιας σειράς άκρως επιτυχημένων συνεδρίων, αποτελώντας πρωταγωνίστρια πόλη, θα φιλοξενήσει για 5η χρονιά το μεγαλύτερο παγκοσμίως οικονομικό συνέδριο. Το Free Market Road Show επιστρέφει στις 6 Μαΐου 2019 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», στην αίθουσα «Ολυμπία» (είσοδος από 3ης Σεπτεμβρίου), και σας προσκαλούμε για άλλη μία χρονιά να το παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε σε αυτό.

Η ώρα έναρξης του συνεδρίου έχει οριστεί στις 17:30 και η ώρα λήξης στις 20:30. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 16:30, μία ώρα πριν από την ώρα έναρξης του συνεδρίου.

Η παρακολούθησή του είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί coffee break υπό την επιμέλεια του Κόκκινου Σκούφου και θα δοθούν ηλεκτρονικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.

...

Την εκδήλωση θα ντύσει μουσικά το Radio Nowhere ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας.

Για άλλη μία χρονιά το Skywalker.gr, η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης εργασίας στην Ελλάδα, στηρίζει το Free Market Road Show Thessaloniki ως μέγας χορηγός επικοινωνίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η θεματολογία του συνεδρίου ακολουθεί τις ραγδαίες εξελίξεις της επικαιρότητας του παγκόσμιου γίγνεσθαι με την παρουσίαση δύο panels, στα οποία θα εκφράσουν τις απόψεις τους διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρώτο panel με θέμα «Europe at a crossroad» θα γίνει στα αγγλικά, ενώ το δεύτερο panel με θέμα «Greece: An extroversive champion» θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά.

Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα σε όσους πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική προεγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://freemarket-rs.com/event/fmrs-thessaloniki/

 

Διεύθυνση σελίδας στο Facebook: https://www.facebook.com/freemarketroadshowthessaloniki/

Διεύθυνση εκδήλωσης στο Facebook: https://www.facebook.com/events/2274877209449984/

...

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework