Ετοιμαστείτε για φοιτητική έφοδο!

Στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Χαλκίδας έχουμε την τιμή να σας παρουσιάσουμε νέους ανεξάρτητους καλλιτέχνες τού αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακού κινηματογραφικού κόσμου. Πλήθος ταινιών θα προβληθούν στο Θέατρο «Παπαδημητρίου» από τις 10:00 έως τις 15:30, που στόχο έχουν να σας εντυπωσιάσουν και να σας προσφέρουν λίγες ώρες ψυχαγωγίας, δημιουργώντας ένα κλίμα αισιοδοξίας για τον επερχόμενο κόσμο της μεγάλης οθόνης.

Ωστόσο…
Ο ρόλος των νέων αυτών πρωταγωνιστών δεν τελειώνει εδώ!
Φοιτητές, σπουδαστές και νέοι δημιουργοί μοιράζονται τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους γύρω από τη διαδικασία παραγωγής μιας ταινίας ντοκιμαντέρ, από τη σύλληψη και την υλοποίηση μιας ιδέας μέχρι την τελική μορφή της ταινίας. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μεταξύ άμεσα εμπλεκόμενων συμμετεχόντων και κοινού μια πιο άμεση σχέση τόσο με το κομμάτι της δημιουργίας όσο και με αυτό της ενημέρωσης για ενδεχόμενες δυσκολίες του χώρου.

Το Σάββατο λοιπόν 26 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 θα έχουν την ευκαιρία όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν, αλλά και να συμμετάσχουν, στο κομμάτι αυτό. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Παλίρροια», στην αίθουσα «Κλεοπάτρα», με θέμα «Κινηματογράφος και εκπαίδευση». Κεντρικοί εισηγητές μας θα είναι ο Γιάννης Σκοπετέας, η Δέσποινα Μουζάκη και ο Δημήτρης Χαρίτος.

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2023 skywalker.gr