...

Αποφάσεις Γενικής Συνέλευσης ΕΟΣΛΜΑ-Υ 1/6/2019

Με αφορμή τη στάση του ΣΕΓΑΣ απέναντι στην Ομοσπονδία μας και τους Συλλόγους της και την προσπάθειά του, μέσω δημιουργίας σύγχυσης να παρεμποδίσει τους λαϊκούς αγώνες, η Γενική Συνέλευση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ 1/6/2019 αποφάσισε:

  1. Να δοθεί εντολή στους συλλόγους και τα μέλη τους να μη συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται ή συν-διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ ή συλλόγους του με εξαίρεση, για την ώρα τους Μαραθωνίους, τον ημιμαραθώνιο Αθηνάς και Θεσαλονίκης. Οι εξαιρέσεις έγιναν επειδή κρίθηκε ότι υπάρχουν συμφωνίες που εξυπηρετούν κοινωνικό σκοπό. Εννοείται και είναι σαφές ότι κανείς σύλλογος δεν θα οργανώνει εκδρομή-ομαδική συμμετοχή στους παραπάνω αγώνες.
  2. Να δοθεί εντολή στους συλλόγους και τα μέλη τους να μη συμμετέχουν σε αγώνες που διοργανώνονται από διοργανωτές που υποβάλλουν αίτημα στην Επιτροπή Αγώνων σε δημόσιο δρόμο και βουνό του ΣΕΓΑΣ με σκοπό την υπαγωγή των αγώνων τους στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Με την ευκαιρία σημειώνεται ότι όπως ενημερωθήκαμε από τους διοργανωτές ο 5ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου «Στα ίχνη της Ιεράς Οδού» έχει υποβάλει αντίστοιχο αίτημα για υπαγωγή στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).

Ημερομηνία Δημοσίευσης
Μοιράσου το

Προσθέστε το σχόλιό σας
<--- Επιστροφή στη προηγούμενη σελίδα 0 Σχόλια
test
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr